Uzený plněný Škubnutí kuře Recept na prsa
Jednoduše lahodné! Toto je úžasné uzené kuřecí prsa s chutí rumu. Jídlo, které bude nejlepší, pokud bude připraveno předem na nejlepší chuť, ale není to nutné. Ještě lepší, když je marinován přes noc.
Ingredients
1 ČL nového koření
½ lžičky muškátového oříšku
½ ČL skořice
½ ČL česnekového prášku
½ ČL mletého zázvoru
½ ČL mletého černého pepře
½ lžičky kajenského pepře
1 ČL soli
4 vykostěná kuřecí prsa bez kůže
1 šálek smetanového sýra, změkčeného
1 hrnek strouhaného sýra mozzarella
½ šálku meruňkového džemu, rozděleného
1 paprika Scotch bonnet se semeny
2 PL rumu
Bradley Flavour Bisquettes – Dub nebo Whisky Oak
Preparation
Udělejte jerk koření smícháním nového koření, muškátového oříšku, skořice, česnekového prášku, zázvoru, černého pepře, kajenského pepře a soli v malé misce. Dát stranou.
Držte nůž vodorovně, vložte jej do tlustého konce každého kuřecího prsíčka a prořízněte, abyste vytvořili hlubokou kapsu. Dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.
V misce smíchejte smetanový sýr, mozzarellu a ¼ šálku meruňkového džemu, dokud se dobře nespojí.
Sýrovou směs rovnoměrně naneste do kapsy každého kuřecího prsíčka.
Plněná kuřecí prsa posypte kořením a kořením jemně vetřete do masa.
Udělejte polevu smícháním zbývajícího ¼ šálku meruňkového džemu, scotch bonnet pepper a rumu, dokud nebude hladká. Dát stranou.
Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují i javor nebo bílý ořech).
Umístěte kuřecí prsa na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley. Udit kuře, dokud nedosáhne vnitřní teploty 165ºF, asi 3 hodiny.
V polovině uzení potřete kuře trochou polevy. Když kuře vyjede z udírny, znovu je vykartáčujte.