Smoked jerk chicken recipe

Uzený plněný Škubnutí kuře Recept na prsa



Jednoduše lahodné! Toto je úžasné uzené kuřecí prsa s chutí rumu. Jídlo, které bude nejlepší, pokud bude připraveno předem na nejlepší chuť, ale není to nutné. Ještě lepší, když je marinován přes noc.

Ingredients

1 ČL nového koření

½ lžičky muškátového oříšku

½ ČL skořice

½ ČL česnekového prášku

½ ČL mletého zázvoru

½ ČL mletého černého pepře

½ lžičky kajenského pepře

1 ČL soli

4 vykostěná kuřecí prsa bez kůže

1 šálek smetanového sýra, změkčeného

1 hrnek strouhaného sýra mozzarella

½ šálku meruňkového džemu, rozděleného

1 paprika Scotch bonnet se semeny

2 PL rumu

Bradley Flavour Bisquettes – Dub nebo Whisky Oak

Preparation

Udělejte jerk koření smícháním nového koření, muškátového oříšku, skořice, česnekového prášku, zázvoru, černého pepře, kajenského pepře a soli v malé misce. Dát stranou.

Držte nůž vodorovně, vložte jej do tlustého konce každého kuřecího prsíčka a prořízněte, abyste vytvořili hlubokou kapsu. Dávejte pozor, abyste neprorazili druhý konec.

V misce smíchejte smetanový sýr, mozzarellu a ¼ šálku meruňkového džemu, dokud se dobře nespojí.

Sýrovou směs rovnoměrně naneste do kapsy každého kuřecího prsíčka.

Plněná kuřecí prsa posypte kořením a kořením jemně vetřete do masa.

Udělejte polevu smícháním zbývajícího ¼ šálku meruňkového džemu, scotch bonnet pepper a rumu, dokud nebude hladká. Dát stranou.

Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují i javor nebo bílý ořech).

Umístěte kuřecí prsa na udírnu a vložte stojánek do udírny Bradley. Udit kuře, dokud nedosáhne vnitřní teploty 165ºF, asi 3 hodiny.

V polovině uzení potřete kuře trochou polevy. Když kuře vyjede z udírny, znovu je vykartáčujte.