Uzený marocký kořeněný Kuřecí křídla Recept
Hledáte páteční noční jídlo? Tato uzená marocká kořeněná kuřecí křídla zasáhne místo.
Ingredients
2 libry kuřecích křídel
1 ČL mletého kmínu
1 ČL mletého koriandru
1 ČL papriky
½ lžičky mletého kardamomu
½ ČL mleté skořice
½ ČL mletého hřebíčku
½ ČL mletého muškátového oříšku
¼ lžičky kajenského pepře
1 ČL soli
1 PL bílého cukru
Preparation
Každé kuřecí křídlo nakrájejte na tři části: buben, střední část a špička. Vyhoďte špičku křídel a vložte ostatní části do velké mísy.
Udělejte marocké těsto smícháním kmínu, koriandru, papriky, mletého kardamomu, mleté skořice, mletého hřebíčku, mletého muškátového oříšku, kajenského pepře, soli a cukru. Křídla vhoďte do koření, aby byla rovnoměrně obalená.
Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru.
Křídla položte na udírny a uďte 2 – 2 ½ hodiny nebo dokud nejsou uvařené.
Vyjměte křidélka z udírny a podávejte.