Smoked Harissa Chicken Breast Recipe

Uzená Harissa Kuřecí prso Recept



Kosti a kuře na kůži je zdaleka nejlepší pro kouření. Ale někdy máte u stolu vybíravý jedlík, nebo v lednici není nic jiného. Tady je skvělé řešení: uzená kuřecí prsa Harissa, která nevyschne!

Ingredients

6 Kuřecí prsa bez kostí a kůže

3-4 PL pasty Harissa (pikantní marocká omáčka, pokud nejste fanouškem koření, můžete ji také vyměnit za BBQ omáčku)

Pro solný roztok:

4 šálky vody

¼ šálku košer soli

3 PL hnědého cukru

2 lžíce chilli vloček

Bikety s příchutí Bradley – dub

Preparation

Ingredience na nálev společně rozpusťte.

Kuřecí prsa zakryjte v nálevu a dejte do lednice minimálně na 4 hodiny. Nejlepší je přes noc!

Předehřejte udírnu s biketami s příchutí dubu na 250 °F.

Vyjměte kuře z nálevu, opláchněte a osušte.

Smažte kuře v pastě Harissa.

Kouřte 1-2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165°F. Po uplynutí jedné hodiny sledujte, jak se vnitřní teplota uzavírá a vyjměte z udírny těsně před tím, než dosáhnete 165°F a bude to tak akorát!

Recept od: Lena Clayton