Uzená sůl a pepř Kuřecí křídla Recept
Velmi jednoduchý a snadný recept. Tato uzená sůl a kuřecí křídla pepřů budou lépe chutnat, pokud je kouříte pomocí prémiových mudrců.
Ingredients
2 libry kuřecích křídel
1 PL soli
2 PL mletého černého pepře
Biskety s příchutí Bradley – javorové nebo prémiové šalvějové biskety
Preparation
Pokud chcete, nakrájejte každé kuřecí křídlo na tři části: buben, střední část a špička. Vyhoďte špičku křídel a vložte ostatní části do velké mísy.
Křídla posypte solí a pepřem, aby byla rovnoměrně obalená.
Nastavte udírnu na 250 °F s použitím dřevěných bisket dle výběru. Doporučujeme javorové nebo prémiové šalvějové biskety.
Křídla položte na udírny a uďte asi 2–2½ hodiny, nebo dokud nejsou uvařená.
Vyjměte křidélka z udírny a podávejte.
Recept od: Steve Cylka