Smoked Boneless Turkey Breast Recipe

Uzený Vykostěné krůtí prsa Recept



Dopřejte si ústní zalévání uzeného krůtí prsou, který nechá vaše chuťové pohárky chtít víc. Směs suchého tření košerové soli, hnědého cukru, černého pepře, papriky a kajenského pepře, v kombinaci s procesem pomalého kouření, vytváří šťavnaté a chutné krůtí, která je ideální pro každou příležitost.

Ingredients

3 lžíce košer soli

2 lžíce hnědého cukru (buď světlého nebo tmavého)

1 PL mletého černého pepře

2 PL papriky

1 ČL mletého kajenského pepře

4-6 liber bílých vykostěných krůtích prsou (používám značku Honeysuckle)

Preparation

Všechny suché ingredience smícháme dohromady.

Krůtí maso natřete trochou rostlinného oleje a aplikujte na všechny části prsou.

Pevně zabalte do plastové fólie a dejte přes noc do lednice.

Vložte prsa do předehřáté 250°F udírny a aplikujte 6 třešňových bisket (nebo bisket dle vašeho výběru).

Kouřte/vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F.

Vyjměte prsa z udírny, zabalte do fólie a nechte 15 - 20 minut odpočívat.

Během této doby se vnitřní teplota zvýší o dalších 5 - 10 °F. Maso je vlhké, jemné a chutné.