Uzený Křupavé kuře Recept křídla
Dopřejte si ústní příchutě uzených kuřecích křídel Bryana Edwardsa. Tato sukulentní křídla jsou velkoryse potažena delikátní směsí Augustoovy zelené omáčky, octa jablečného moštu, omáčky Worcestershire, med a melasy a poté dokonale kořeněné vzrušující směsí koření. Tato křídla byla uzena k dokonalosti pomocí kuřáka Bradleyho a karibského dřeva.
Ingredients
4 lžíce Augustovy zelené omáčky
1 PL jablečného octa
1 PL worcesterské omáčky
1 PL medu
1 PL melasy
24 Kuřecí křídla
2 PL soli
1 česnekový prášek
2 PL černého pepře
1 PL cibulového prášku
3 PL cukru
1 PL celerové soli
1 PL mleté petrželky
Ingredience na tření:
2 PL soli
1 česnekový prášek
2 PL černého pepře
1 PL cibulového prášku
3 PL cukru
1 PL celerové soli
1 PL mleté petrželky
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoke
Karibské směsi bisket
Nepřilnavé podložky
Mk4 teploměr s okamžitým čtením
Skládací stůl Bradley
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 90 minut
Teplota: 226ºF nebo 107°C prvních 60 minut
Dřevo: Karibská směs
Doba kouření: 60 minut
Preparation
Pokyny pro mazání:
Všechny ingredience nalijte do šejkru a protřepejte! Po pár protřepání je připraven k použití.
Pokyny pro kuřecí křídla:
Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.
Celá kuřecí křídla nakrájejte na tři části; špička (vyhodit), drumette (palička) a ploché (střední část).
Ve 2 malých samostatných miskách smíchejte 4 polévkové lžíce. Augustova zelená omáčka, 1 lžička. Jablečný ocet, 1 lžička. Worcestershire omáčka, 1 lžička. Med, 1 polévková lžíce. Melasa a promícháme.
Pomocí tření (uvedené výše) vložte křídla do misky a vhoďte je do třeně a poté promíchejte omáčku.
Umístěte křidélka na nepřilnavou podložku a vložte je do udírny. Nastavte časovač na 60 minut.
Čas křupat křídla na grilu! Zapněte gril a začněte přidávat křídla. Křídla potřete ve druhé misce směsi omáčky, aby nevyschla.
Stáhněte gril a podávejte, když vnitřní teplota kuřecích křídel dosáhne 165ºF (73.9°C).
Užívat si!
Recept od: Bryan Edwards