Smoked Crispy Chicken Wings Recipe

Uzený Křupavé kuře Recept křídla



Dopřejte si ústní příchutě uzených kuřecích křídel Bryana Edwardsa. Tato sukulentní křídla jsou velkoryse potažena delikátní směsí Augustoovy zelené omáčky, octa jablečného moštu, omáčky Worcestershire, med a melasy a poté dokonale kořeněné vzrušující směsí koření. Tato křídla byla uzena k dokonalosti pomocí kuřáka Bradleyho a karibského dřeva.

Ingredients

4 lžíce Augustovy zelené omáčky

1 PL jablečného octa

1 PL worcesterské omáčky

1 PL medu

1 PL melasy

24 Kuřecí křídla

2 PL soli

1 česnekový prášek

2 PL černého pepře

1 PL cibulového prášku

3 PL cukru

1 PL celerové soli

1 PL mleté petrželky

    Ingredience na tření:

    2 PL soli

    1 česnekový prášek

    2 PL černého pepře

    1 PL cibulového prášku

    3 PL cukru

    1 PL celerové soli

    1 PL mleté petrželky

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoke

    Karibské směsi bisket

    Nepřilnavé podložky

    Mk4 teploměr s okamžitým čtením

    Skládací stůl Bradley

    Nastavení kuřáka Bradley:

    Doba vaření: 90 minut

    Teplota: 226ºF nebo 107°C prvních 60 minut

    Dřevo: Karibská směs

    Doba kouření: 60 minut

    Preparation

    Pokyny pro mazání:

    Všechny ingredience nalijte do šejkru a protřepejte! Po pár protřepání je připraven k použití.

    Pokyny pro kuřecí křídla:

    Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.

    Celá kuřecí křídla nakrájejte na tři části; špička (vyhodit), drumette (palička) a ploché (střední část).

    Ve 2 malých samostatných miskách smíchejte 4 polévkové lžíce. Augustova zelená omáčka, 1 lžička. Jablečný ocet, 1 lžička. Worcestershire omáčka, 1 lžička. Med, 1 polévková lžíce. Melasa a promícháme.

    Pomocí tření (uvedené výše) vložte křídla do misky a vhoďte je do třeně a poté promíchejte omáčku.

    Umístěte křidélka na nepřilnavou podložku a vložte je do udírny. Nastavte časovač na 60 minut.

    Čas křupat křídla na grilu! Zapněte gril a začněte přidávat křídla. Křídla potřete ve druhé misce směsi omáčky, aby nevyschla.

    Stáhněte gril a podávejte, když vnitřní teplota kuřecích křídel dosáhne 165ºF (73.9°C).

    Užívat si!

    Recept od: Bryan Edwards