Smoked Maple Bourbon Wings Recipe

Uzený Maple Bourbon Wings Recept



Poskytněte speciální chuť těmto uzeným receptem na křídla javorového bourbonu. K marinování je použijte rozmarýn, javorový sirup a whisky. A samozřejmě kouř s javorovými biskettety.

Ingredients

2 libry kuřecích křídel

Omáčka:

1 PL másla

2 lžíce nastrouhané nebo jemně nasekané cibule

½ šálku bourbon whisky

¾ šálek javorového sirupu

2 PL rajčatového protlaku

2 snítky čerstvého rozmarýnu

¼ lžičky soli

¼ ČL černého pepře

Preparation

Ve středním hrnci na středním plameni rozpustíme máslo.

Přidejte cibuli a vařte, dokud nebude průhledná.

Přidejte zbývající ingredience na omáčku.

Vařte do zhoustnutí, 5-10 minut, a odstraňte z ohně.

Předehřejte udírnu na 250 °F pomocí bisket s příchutí Maple Flavor.

Křídla potřeme polovinou polevy a položíme na hliníkový plech.

Kouřte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F, přibližně 2 hodiny.

Vyjměte z udírny a přidejte zbývající polevu.

Recept od: Lena Clayton