Uzený Maple Bourbon Wings Recept
Poskytněte speciální chuť těmto uzeným receptem na křídla javorového bourbonu. K marinování je použijte rozmarýn, javorový sirup a whisky. A samozřejmě kouř s javorovými biskettety.
Ingredients
2 libry kuřecích křídel
Omáčka:
1 PL másla
2 lžíce nastrouhané nebo jemně nasekané cibule
½ šálku bourbon whisky
¾ šálek javorového sirupu
2 PL rajčatového protlaku
2 snítky čerstvého rozmarýnu
¼ lžičky soli
¼ ČL černého pepře
Preparation
Ve středním hrnci na středním plameni rozpustíme máslo.
Přidejte cibuli a vařte, dokud nebude průhledná.
Přidejte zbývající ingredience na omáčku.
Vařte do zhoustnutí, 5-10 minut, a odstraňte z ohně.
Předehřejte udírnu na 250 °F pomocí bisket s příchutí Maple Flavor.
Křídla potřeme polovinou polevy a položíme na hliníkový plech.
Kouřte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F, přibližně 2 hodiny.
Vyjměte z udírny a přidejte zbývající polevu.
Recept od: Lena Clayton