chicken wings on a platter

Uzený harissa a hnědý cukr Kuřecí křídla Recept



Uzená harissa a hnědý cukr kuřecí křídla
Pikantní, lepkavá křídla jsou nejlepší! Pro více receptů na křídlo vyzkoušejte kořeněná křídla Berbere, marocká kořeněná křídla. Nebo kari kuřecí křídla s mátovým jogurtem ponořením a uzenými buvolími křídly.

Prostě mít spoustu ubrousků.

Ingredients

2 libry kuřecích křídel

2 lžíce pasty harissa

2 PL hnědého cukru

1 PL česnekového prášku

1 ČL soli

Dřevěné bikety Bradley

Preparation

Pokud chcete, nakrájejte každé kuřecí křídlo na tři části: buben, střední část a špička. Vyhoďte špičku křídel a vložte ostatní části do velké mísy.

V misce smíchejte harissa pastu s hnědým cukrem, česnekovým práškem a solí. Křídla vhoďte do směsi, aby byla rovnoměrně obalená.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru.

Křídla položte na udírny (nebo na nepřilnavou podložku Magic Mat na stojanech) a kuřte asi 2 – 2 ½ hodiny, nebo dokud nejsou uvařené.

Vyjměte křídla z udírny a podávejte.