Uzený harissa a hnědý cukr Kuřecí křídla Recept
Uzená harissa a hnědý cukr kuřecí křídla
Pikantní, lepkavá křídla jsou nejlepší! Pro více receptů na křídlo vyzkoušejte kořeněná křídla Berbere, marocká kořeněná křídla. Nebo kari kuřecí křídla s mátovým jogurtem ponořením a uzenými buvolími křídly.
Prostě mít spoustu ubrousků.
Ingredients
2 libry kuřecích křídel
2 lžíce pasty harissa
2 PL hnědého cukru
1 PL česnekového prášku
1 ČL soli
Dřevěné bikety Bradley
Preparation
Pokud chcete, nakrájejte každé kuřecí křídlo na tři části: buben, střední část a špička. Vyhoďte špičku křídel a vložte ostatní části do velké mísy.
V misce smíchejte harissa pastu s hnědým cukrem, česnekovým práškem a solí. Křídla vhoďte do směsi, aby byla rovnoměrně obalená.
Nastavte udírnu na 250 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru.
Křídla položte na udírny (nebo na nepřilnavou podložku Magic Mat na stojanech) a kuřte asi 2 – 2 ½ hodiny, nebo dokud nejsou uvařené.
Vyjměte křídla z udírny a podávejte.