Uzený buvol Kuřecí křídla Recept
Tato kuřecí křídla se ukážou šťavnatou, něžnou a lahodnou. A můžete přidat další horkou omáčku, pokud se vám líbí teplejší.
Ingredients
2 lb kuřecí křídla
1 šálek louisianské horké omáčky
2 PL soli
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 PL mletého černého pepře
½ ČL kajenského pepře (nebo více pro pálivější křídlo)
Preparation
Kuřecí křidélka vhoďte do misky s horkou omáčkou. Zakryjte potravinářskou fólií a marinujte v lednici 1-3 hodiny.
V misce smíchejte koření dohromady. Křídla vhoďte do směsi koření, dokud nebudou rovnoměrně obalená.
Vykuřte křídla pomocí dřeva dle výběru v udírně za 250ºF za 2½ hodin.
Je-li to žádoucí, před podáváním přidejte více horké omáčky.
Podle: Steve Cylka