Jimmy Kimmel kouřil Buffalo Wings Recept
To se značně liší od Jimmyho Kimmela uzeného receptu Buffalo Wings. Použil jsem jeho metodu vaření a ukázalo se, že to bylo chutné. Důležitý tip: Nedělejte najednou více než pět liber křídel.
Ingredients
1 sáček (5 liber) kuřecích křídel (vyplní 2 stojany)
Marináda:
2 šálky salátového dresinku italského stylu
¼ – ½ šálky horké omáčky
Wing Sauce: (některé si nechte na namáčení nebo zvyšte množství)
2 šálky BBQ omáčky, použijte svou oblíbenou
¼ – ½ šálky horké omáčky
Modrá sýrová omáčka:
16 oz láhev rančového dresinku; tvůj oblíbený (Jimmy preferuje Bobův dresink Big Boy Blue Cheese Dressing)
2-5 oz modrý sýr
Preparation
Smíchejte horkou omáčku a salátový dresink v nereaktivní misce. Upravte horkou omáčku podle své konkrétní chuti.
Ujistěte se, že jsou křídla úplně rozmrazená a osušte je papírovými ručníky. Vložte křídla do plastového sáčku (sáčků) a nalijte dostatek marinády, aby byla všechna křídla rovnoměrně pokryta.
Důležité: stačí přidat tolik marinády, aby se křídla potřela, křídla v marinádě „neutopte“. Přidejte marinádu po malých množstvích a protřepávejte sáček, dokud nebudou všechna křídla lehce potažená. Vložte do lednice a marinujte 1 až 2 hodiny.
Vyjměte křidélka z chladničky a položte je na rošty, které byly naolejovány. Nechte uležet při pokojové teplotě po dobu jedné hodiny. Mezitím předehřejte Bradley na 220 °F. Naplňte křídla, když váš Bradley dosáhne správné teploty.
Smoke wings, nanášení kouře na první hodinu a 40 minut až 2 hodiny pomocí vašich oblíbených bisket. Když jsou křídla plně vykouřená (trvá to asi 2½ hodin – šťáva po propíchnutí vyteče), přendejte je na rozpálený gril a grilujte dalších 4–6 minut, jednou otočte. Díky tomu jsou křupavé a grilovací stopy vždy vypadají chutně.
Zatímco se křídla udí, smíchejte horkou omáčku a vaši oblíbenou BBQ omáčku v nereaktivní misce. Upravte horkou omáčku podle své konkrétní chuti. Po grilování křídel je vložte do velké nereaktivní mísy. Přidejte tolik nebo tak málo omáčky, jak chcete, a míchejte křídla, dokud nejsou všechna rovnoměrně obalená.
Na omáčku s modrým sýrem: smíchejte dresink ve stylu ranče s rozdrobeným modrým sýrem. Upravte množství plísňového sýra podle své konkrétní chuti.
Jíst – opakujte každý víkend