Smoked BBQ Chicken Thighs

Uzený BBQ Kuřecí stehna Recept



Kuřecí stehna dělají ideální kuře pro kuřáka: kosti, kůži. Tato uzená kuřecí stehna BBQ má máslovou solanku a kořeněnou tření, kouřeno k dokonalosti s hickory dřevem.

Ingredients

12-14 Kuřecí stehna

1 šálek vaší oblíbené BBQ omáčky

½ libry másla

Pro solanku:

4 šálky vody

¼ šálku košer soli

3 PL hnědého cukru

1 PL černého pepře

Pro Rub:

¼ šálku košer soli

⅓ šálek hnědého cukru

2 PL papriky

2 PL česnekového prášku

2 PL sušené petrželky

1 PL černého pepře

Biskety s příchutí Bradley – Hickory

Preparation

Ingredience na nálev společně rozpusťte.

Kuřecí stehna ponořte do nálevu a nechte zakryté v lednici přes noc nebo minimálně 4 hodiny.

Vyjměte z nálevu, opláchněte a osušte.

Smíchejte ingredience na potírání.

Kuře rovnoměrně potřete.

Předehřejte udírnu na 225 °F pomocí bisket s příchutí Bradley Hickory.

Rozpusťte ½ lb másla a zbytek přidejte do hliníkové zapékací misky.

Vložte kuře do máslové lázně a 1 a půl hodiny uďte.

Vyjměte kuře z máslové lázně.

Polévejte BBQ omáčkou a uďte přímo na udírně (doporučujeme podložky Bradley Magic Mats, aby se zabránilo přilepení) dalších 30–45 minut nebo dokud nedosáhne vnitřní teploty 165 °F.

Podávejte teplé s extra BBQ omáčkou.

Recept od: Lena Clayton