Smoked Goose Jerky Recipe

Uzený Husa trhaná Recept



Tento uzený husí trhavý recept je velmi univerzální. Pokud nemáte moc času na to kouřit, je možné použít pouze Reveo, Marinate a Dehydrator. Mám nový dehydratátor Cabely. Funguje to docela dobře a o 90% tišší než moje 80L. Také kráječ na mém brusvi jistě usnadňuje trhané řezání. U menších trhaných kusů je lepší používat Frogmat.

Recept je docela jednoduchý. Všechno smíchejte do velké zakryté mísy (plast) a ujistěte se, že je veškerá husa ponořená. Vložte do lednice přes noc. Další den odstraňte husí a vložte dehydratátor nebo kuřák. Nebo můžete použít reveo a přeskočit přes noc.

Kuřák 150-160 F (65,5-71,1C), dokud se vám líbí způsob, jakým se trhnutí dělá. Dehydratátor při 150-160 F (65,5-71,1c) stejným způsobem.

Ingredients

4 libry husích prsou, nakrájených na tenké plátky

2 šálky teriyaki omáčky

2 PL tabasco omáčky

3 šálky studené vody

2 polévkové lžíce tekutého kouře (volitelně), pokud jste dehydratovaní

2 PL černého pepře

2 PL česnekového prášku

1 PL změkčovače masa

1 polévková lžíce Mrs. Dash (jakákoli příchuť)

1 PL červené papriky

1 lžička kúry #1 (pouze pro kuřáky)

1-2 PL soli nebo více, pokud to máte rádi opravdu slané.

Preparation

Vše smíchejte ve velké zakryté míse (plastové), ujistěte se, že je všechna husa ponořená.

Dejte přes noc do lednice.

Druhý den husu vyjměte a vložte do sušičky nebo udírny. Nebo můžete použít Reveo a přes noc přeskočit.