alt="Chicken cheese dogs"

Smokey Kuře Recept na sýr



Hot dogy zakoupené z obchodu s potravinami nebo váš oblíbený řezník jsou milí, ale není nic lepšího než si vytvořit vlastní. Teď vás nepožádám, abyste si získali mlýnek na maso a uzeninu, protože to je hodně práce. A někdy prostě nemáme čas na to. Tito párky v rohlíku jsou vyrobeny z vykostěných, bez pleti celé kuřecí prsa a mletého kuře. Postupujte podle metody a vytvořte některé docela úžasné a chutné párky v rohlíku.

Ingredients

6 kuřecích prsou, vykostěných bez kůže (4 unce každé)

12 oz mleté kuře

8 oz vykostěná kuřecí stehna bez kůže, hrubě nakrájená

Plastový obal

Nepřilnavý sprej na vaření

1 lahvička s rozprašovačem

1 šálek Tennessee whisky

2 šálky jablečné šťávy

1 lžíce nasekaných čerstvých bylinek (šalvěj, tymián, petržel).

1 PL dijonské hořčice

3 PL dokřupava osmažené cibule

2 zelené cibule, nakrájené

2 stroužky utřeného česneku

6 provázků mozzarelly

Košer sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti

Posypte Tedovým světově proslulým BBQ Bone Dust™ BBQ kořením

½ šálku Ted's World Famous BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken

Rib Sauce nebo vaše oblíbená gurmánská BBQ omáčka

1 oz Tennessee whisky

2 lžíce jablečného másla

Preparation

Teplota kuřáka Bradley: 240°F

Nalijte whisky a jablečný džus do zamlžovací láhve a dejte stranou. Použijete to k zamlžení slepičích psů, abyste je udrželi vlhké, když kouří ve vaší udírně.

Ostrým nožem nakrájejte kuřecí prsa tak, že je proříznete uprostřed asi ve ¾ části. Kuřecí prsa s motýlkem rozložte a rozložte.

Umístěte mezi dva listy plastového obalu a pomocí plochého povrchu paličky na maso rozdrťte kuřecí prsa do obdélníkového tvaru ¼ o tloušťce palce. Opakujte se zbývajícími kuřecími prsíčky. Dát stranou.

V misce smíchejte mleté kuře, nakrájené kuřecí stehenní maso, hořčici, dokřupava osmaženou cibulku, zelenou cibulku, česnek a bylinky. Podle chuti dochuťte košer solí a čerstvě mletým černým pepřem.

Položte čtverec plastového obalu o rozměrech 12 x 12 palců na rovnou pracovní plochu.

Na plastovou fólii položte kuřecí prsa a rozprostřete je tak, aby se co nejvíce blížila čtverci nebo obdélníku.

Jak je kouřit:

Vezměte ¼ mleté kuřecí směsi a položte ji podél nejdelšího okraje tak, aby byla rovnoměrně rozložená. Na mletou kuřecí směs položte provázek sýra.

Začněte od okraje mletou kuřecí směsí na prsou, srolujte prsa do tvaru klobásy a pevně je zabalte do plastové fólie.

Pevně zatočte konce, aby se kuřecí pes zhutnil. Kuřecí pes by měl být asi 6 palců dlouhý a 1 ½ – 2 palce v průměru. Opakujte se zbývajícími kuřecími prsy a mletým kuřecím masem.

Dejte na 1 hodinu do lednice odpočinout a vychladit.

Kuřecí psy osolte kořením Bone Dust™ BBQ. Umístěte kuřecí psy v řadě na střední polici Bradley Smoker.

Kuřte kuřata po dobu přibližně 2 hodin, za občasného zamlžení mlhou whisky/jablečné šťávy, dokud se úplně neuvaří a střed sýra mozzarella je teplý a mazlavý, vnitřní teplota by měla být 160 °F.

Mezitím smíchejte BBQ omáčku s jablečným máslem a whisky. Potřete psy směsí whisky jablečné BBQ omáčky.

Ihned podávejte na opečených buchtách s oblíbeným kořením v rohlíku.