Smokey Kuře Recept na sýr
Hot dogy zakoupené z obchodu s potravinami nebo váš oblíbený řezník jsou milí, ale není nic lepšího než si vytvořit vlastní. Teď vás nepožádám, abyste si získali mlýnek na maso a uzeninu, protože to je hodně práce. A někdy prostě nemáme čas na to. Tito párky v rohlíku jsou vyrobeny z vykostěných, bez pleti celé kuřecí prsa a mletého kuře. Postupujte podle metody a vytvořte některé docela úžasné a chutné párky v rohlíku.
Ingredients
6 kuřecích prsou, vykostěných bez kůže (4 unce každé)
12 oz mleté kuře
8 oz vykostěná kuřecí stehna bez kůže, hrubě nakrájená
Plastový obal
Nepřilnavý sprej na vaření
1 lahvička s rozprašovačem
1 šálek Tennessee whisky
2 šálky jablečné šťávy
1 lžíce nasekaných čerstvých bylinek (šalvěj, tymián, petržel).
1 PL dijonské hořčice
3 PL dokřupava osmažené cibule
2 zelené cibule, nakrájené
2 stroužky utřeného česneku
6 provázků mozzarelly
Košer sůl a čerstvě mletý pepř podle chuti
Posypte Tedovým světově proslulým BBQ Bone Dust™ BBQ kořením
½ šálku Ted's World Famous BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken
Rib Sauce nebo vaše oblíbená gurmánská BBQ omáčka
1 oz Tennessee whisky
2 lžíce jablečného másla
Preparation
Teplota kuřáka Bradley: 240°F
Nalijte whisky a jablečný džus do zamlžovací láhve a dejte stranou. Použijete to k zamlžení slepičích psů, abyste je udrželi vlhké, když kouří ve vaší udírně.
Ostrým nožem nakrájejte kuřecí prsa tak, že je proříznete uprostřed asi ve ¾ části. Kuřecí prsa s motýlkem rozložte a rozložte.
Umístěte mezi dva listy plastového obalu a pomocí plochého povrchu paličky na maso rozdrťte kuřecí prsa do obdélníkového tvaru ¼ o tloušťce palce. Opakujte se zbývajícími kuřecími prsíčky. Dát stranou.
V misce smíchejte mleté kuře, nakrájené kuřecí stehenní maso, hořčici, dokřupava osmaženou cibulku, zelenou cibulku, česnek a bylinky. Podle chuti dochuťte košer solí a čerstvě mletým černým pepřem.
Položte čtverec plastového obalu o rozměrech 12 x 12 palců na rovnou pracovní plochu.
Na plastovou fólii položte kuřecí prsa a rozprostřete je tak, aby se co nejvíce blížila čtverci nebo obdélníku.
Jak je kouřit:
Vezměte ¼ mleté kuřecí směsi a položte ji podél nejdelšího okraje tak, aby byla rovnoměrně rozložená. Na mletou kuřecí směs položte provázek sýra.
Začněte od okraje mletou kuřecí směsí na prsou, srolujte prsa do tvaru klobásy a pevně je zabalte do plastové fólie.
Pevně zatočte konce, aby se kuřecí pes zhutnil. Kuřecí pes by měl být asi 6 palců dlouhý a 1 ½ – 2 palce v průměru. Opakujte se zbývajícími kuřecími prsy a mletým kuřecím masem.
Dejte na 1 hodinu do lednice odpočinout a vychladit.
Kuřecí psy osolte kořením Bone Dust™ BBQ. Umístěte kuřecí psy v řadě na střední polici Bradley Smoker.
Kuřte kuřata po dobu přibližně 2 hodin, za občasného zamlžení mlhou whisky/jablečné šťávy, dokud se úplně neuvaří a střed sýra mozzarella je teplý a mazlavý, vnitřní teplota by měla být 160 °F.
Mezitím smíchejte BBQ omáčku s jablečným máslem a whisky. Potřete psy směsí whisky jablečné BBQ omáčky.
Ihned podávejte na opečených buchtách s oblíbeným kořením v rohlíku.