Hluboko smažený uzený krocan Recept
Hluboké procesní procesní těsnění v šťávách krůty, ale přidaná chuť z biskettet z jablek v Bradley Smoker vás ohromí ... podávejte s tradičními krůtími hostinami omáčky a bramborových brambor, spolu s kořenovou zeleninou a salátem, nebo zkuste, nebo zkuste Jiné krůtí menu, které zahrnuje coleslaw a hranolky. Lze nahradit vykostěné krůtí prsa nebo celé kuře. Vyzkoušejte biskettety Hickory Chuť pro další pocit chuti!
Ingredients
1 celý divoký krocan (volně divoký)
Hodně oleje podle výrobce fritézy
Preparation
Existuje mnoho možností, jak vařit krůtu tímto způsobem.
Jednou z možností je marinování ptáka po dobu 24 hodin před vařením. Použijte kúru cukr/sůl v poměru 50/50 a krůtu důkladně zakryjte a uložte do lednice.
Po 24 hodinách opláchněte a osušte.
Metoda kouření
Před vařením krůty ve fritéze 4 hodiny uďte studeným kouřem.
Pomocí bisket s příchutí Apple vložte krůtu do udírny Bradley Smoker a vykuřte studeným kouřem při 40 °C (100 °F), občas otáčejte.
Podle pokynů výrobce smažte podle hmotnosti ptáka.
Zkuste použít arašídový olej pro extra chuť.