Smoked Pulled Chicken Sliders Recipe

Smoked Pulled Chicken Sliders Recipe



After smoking chicken thighs with bisquettes of choice (Apple, Hickory and Whiskey Oak work well), no more work to do. Just mix the meat with the cabbage and cole slaw dressing and assemble the sliders.

Ingredients

8 Kuřecí stehna – vykostěná s kůží

1 PL chilli prášek

1 ČL soli

1 PL česnekového prášku

½ ČL mletého černého pepře

¼ lžičky kajenského pepře

2 PL bílého cukru

1 ⅓ šálku BBQ omáčky

12 posuvných bochánků

2 šálky na tenké plátky nakrájeného červeného zelí

⅔ Pohárový dresink z kapusty

Bikety s příchutí Bradley (Jablko, Hickory nebo Whisky Oak)

Preparation

V malé misce smíchejte koření a bílý cukr. Potřeme celá kuřecí stehna. Kuřecí stehna položte na stojan Bradley Smoker.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují whisky Oak, Apple nebo Hickory).

Kuřecí stehna udit, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 180 °F.

Vyjměte z udírny a nechte mírně vychladnout. Oloupejte kůži a maso stáhněte od kosti na malé tenké nudličky. Kuřecí maso dejte do misky a míchejte s BBQ omáčkou, dokud není všechno maso obalené.

Ve středně velké míse smíchejte zelí a zelný salát.

Sestavte jezdce tak, že na dno housky šoupátka nanesete lžící vytažené kuře a navrch naložíte zelný salát. Udělejte to se zbývajícími posuvnými bochánky.