Cave man clubs smoked drumstick wrapped in bacon

Pikantní uzený Kluby Caveman Recept



Existuje mnoho dobrých věcí o paličkách. Za prvé, nejsou drahé, snadno se kouří a mnoho druhů dřeva s nimi pracuje. Oak a Hickory jsou však můj oblíbený. Jen se ujistěte, že jsou úplně vařené. Maskový teploměr zajistí, aby maso před podáváním dosáhlo bezpečné vnitřní teploty.

Ingredients

⅓ Šálek omáčky sriracha

3 PL hnědého cukru

Šťáva ze 2 limetek

12 kuřecích paliček bez kůže

12 plátků slaniny

Preparation

Smíchejte srirachu, hnědý cukr a limetkovou šťávu v misce.

Kuřecí paličky vhoďte do směsi sriracha a limetky.

Každou paličku obalíme plátkem slaniny a položíme na udírnu.

Zapněte udírnu pomocí dřevěných bisket Bradley dle výběru (velmi dobře funguje bílý ořech nebo dub!). Přiveďte udírnu na teplotu 275ºF.

Vložte kuřecí paličky do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165ºF, asi 3 hodiny.

Podle Steve Cylka