Pikantní uzený Kluby Caveman Recept
Existuje mnoho dobrých věcí o paličkách. Za prvé, nejsou drahé, snadno se kouří a mnoho druhů dřeva s nimi pracuje. Oak a Hickory jsou však můj oblíbený. Jen se ujistěte, že jsou úplně vařené. Maskový teploměr zajistí, aby maso před podáváním dosáhlo bezpečné vnitřní teploty.
Ingredients
⅓ Šálek omáčky sriracha
3 PL hnědého cukru
Šťáva ze 2 limetek
12 kuřecích paliček bez kůže
12 plátků slaniny
Preparation
Smíchejte srirachu, hnědý cukr a limetkovou šťávu v misce.
Kuřecí paličky vhoďte do směsi sriracha a limetky.
Každou paličku obalíme plátkem slaniny a položíme na udírnu.
Zapněte udírnu pomocí dřevěných bisket Bradley dle výběru (velmi dobře funguje bílý ořech nebo dub!). Přiveďte udírnu na teplotu 275ºF.
Vložte kuřecí paličky do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165ºF, asi 3 hodiny.
Podle Steve Cylka