Reworked Smoked Turkey Pastrami Recipe

Přepracovaný kouřil Turecko pastrami Recept



Vytvoření vlastního uzeného krůtí pastrami není tak komplikované, jak si myslíte, a je tak prospěšné! Podívejte se, jak se to dělá ...

Zde je výsledek mého přepracovaného uzeného receptu na krůtí pastrami. Tato dávka byla velkým zlepšením a vyšla mnohem lépe než poprvé. Recept jsem přepracoval a líbí se mi to mnohem lépe. Kůže byla trochu tvrdá, ale je tak tenká, že to opravdu není faktor. Nebude to mít chuť vaší pastrami deli krůt, ale podle mého vkusu byly příchutě dobře vyvážené. Udělal jsem dvě šarže solanky, jednu šarži, kterou jsem přidal Instacure #1, abych dal Turecku šunku jako chuť.

Tip: Objem a hmotnost vody jsou stejné, takže hmotnost 8 uncí ledu se rovná objem jednoho šálku vody.

Poznámka: Chcete -li dát krůti pastrami šunku jako chuť, přidejte 3/8 šálku (6 polévkových lžic) Instacure #1. Pokud vážíte, použijte 3,2oz (91 g). Pro méně šunkovou chuť můžete použít 1,5oz (43 g). Po odstranění směsi solného z tepla přidejte lék po odstranění solného a solného roztoku.

Také jsem vyrobil nějaké krůtí pastrami z vykostěných stehen celých krůtích. Použil jsem stejnou metodu popsanou výše, ale přinesl jsem vnitřní teplotu na 160 ° F-165 ° F. Po vykoření a koření stehna musí být složena dohromady a pohodlně svázaná řetězem Butchera. Vytváření krůtí pastrami z stehen je další práce, ale více obohacující.

Ingredients

Dvě 2 ½ kila vykostěná krůtí prsa s kůží, čerstvá nebo minimálně zpracovaná

Solanka:

1 litr vody (dělená)

½ Šálek pevně zabaleného tmavě hnědého cukru

½ Šálek mortonské kosher soli (4 oz.)

6 stroužků česneku nasekaných nahrubo

1 PL zrnek černého pepře

1½ Lžíce nakládacího koření

Místo nakládacího koření přidejte:

1 polévková lžíce jalovcových bobulí, pohmožděných

1 PL hořčičného semínka

2 Bobkové listy – rozdrobené

Vystačí na nasolení až 6 liber masa

Suché tření:

¼ Šálek tmavě hnědého cukru

3 PL pražených koriandrových semínek

3 lžíce drceného černého pepře

1 PL hořčičných semínek

2 PL sladké papriky

2 PL granulovaného česneku

2 lžíce cibulového prášku

2 PL sušených lístků tymiánu

Dosahuje dostatečného množství k pokrytí přibližně čtyř 2½ kila krůtí prsa.

Preparation

Příprava slaného nálevu:

Vložte všechny ingredience do nereaktivní 1,5litrové pánve a přidejte půl litru vody.

Dávám přednost použití bobulí jalovce, hořčičného semene a bobkového listu místo nakládacího koření.

Přiveďte k varu a míchejte, dokud se všechna sůl a cukr nerozpustí. Snižte teplotu a nechte 15 minut vařit.

Odstraňte z ohně a přidejte studenou vodu nebo led, aby se množství solanky zvýšilo na jeden litr.

Před použitím solného roztoku nechte vychladnout alespoň na 40 °F. Jakmile solný roztok vychladne, 1 galonový sáček se zipem dobře poslouží k nasycení obou prsou.

Odstraňte veškerý přebytečný tuk z prsou; možná budete muset také oříznout část kůže. Pokud mají prsa ještě přichycenou panenku, můžete to nechat vlastní. Rád ho sundávám, protože se obvykle uvolňuje během procesu solení nebo uzení.

Vložte krůtí prsa do nálevu a ujistěte se, že jsou zcela pokrytá.

chlaďte 48 hodin; asi každých 12 hodin prso promíchejte.

Vyjměte krůtu z nálevu a opláchněte. Ujistěte se, že jste opláchli veškeré koření, které by mohlo ulpívat na mase.

Vložte krůtu do nádoby, zalijte studenou vodou (alespoň 1 litr na libru) a nechte maso 30 minut máčet; po 15 minutách maso otočte.

Vyjměte z vody, ňadra rychle opláchněte a přebytečnou vodu setřete papírovými utěrkami.

Nakrájíme na malý kousek, orestujeme na pánvi a ochutnáme. Pokud je krocan na váš vkus příliš slaný, vyměňte vodu a nechte dalších 30 minut máčet.

Po namáčení rád dám nasolené maso do prázdné nádoby nebo igelitového sáčku a nechám 24 hodin odpočinout v lednici. Tento krok je volitelný; masáž můžete aplikovat ihned poté, co si osušíte prsa papírovými ručníky.

Pro vytvoření suchého tření:

Smíchejte semínka koriandru a pepře a nahrubo umelte v mlýnku na koření nebo mlýnku na kávu.

Dále nahrubo umeleme hořčičná semínka. Do mísy nasypte mleté koření, přidejte zbývající ingredience a dobře promíchejte.

Jako extra „nakopnutí“ nahraďte 1 polévkovou lžíci vloček červené papriky 1 polévkovou lžíci zrnek černého pepře, než směs rozmělníte.

Suchý vmasírujte do všech stran krůtích prsou. Možná budete muset při práci směs znovu promíchat, protože má tendenci se snadno oddělit.

Aplikujte tření a vmasírujte do masa dlaněmi, zejména na straně kůže.

Odkryté vložte do lednice a nechte přes noc uschnout na vzduchu. Umístění tření před sušením na vzduchu pomáhá tření lépe přilnout.

Krůtí prsa vyjměte z lednice a nechte 1 až 2 hodiny odpočívat při pokojové teplotě.

Položte krůtí prsa na kuřácký tác kůží dolů a vložte je do předehřáté Bradley Smoker na 200 °F.

Aplikujte 2 hodiny kouře; Použil jsem 2 hodiny jablka. Lze použít další kouř, ale zjistil jsem, že dvě hodiny jablka jsou dostatečné. Pokud chcete další kouř, navrhuji další hodinu jablka nebo zakončete hodinou javoru.

Po použití kouře zvyšte teplotu na 225 °F.

Pokud chcete, můžete v tuto chvíli otočit zásobníky. Vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 150 °F – 155 °F.

Vyjměte z udírny, otočte prsa kůží nahoru. Volně stan s hliníkovou fólií a nechte odpočinout.

Až vychladnou, zabalte je do plastu a chlaďte kůží nahoru.

Nechte odležet alespoň 2 dny. Časem získává chuť. Přidání vrstvy fólie přes plast pomůže udržet plast těsně u masa. Až budete připraveni k jídlu, nakrájejte na tenké plátky jako lahůdkové maso a podávejte studené nebo teplé.