The Perfektní uzená kachna Recept na prsa
Tajemství, aby se tento dokonalý uzený recept na kachní prsa spočívá v marinádě. Apple Juice je zárukou, že maso ukáže šťavnaté a něžné. Podávejte to samostatně. Nebo zkuste vyrobit sendvič, salát, zábal nebo podávejte na těstovinách.
Ingredients
2 Kachní prsa bez kostí
2 šálky jablečné šťávy
1 PL hrubé košer soli
1 PL bílého cukru
1 PL sójové omáčky
½ lžičky papriky
½ ČL česnekového prášku
½ ČL sušené bazalky
½ lžičky čerstvě mletého černého pepře
Preparation
Smíchejte šťávu s veškerou solí, cukrem a kořením, dokud se sůl a cukr nerozpustí.
Kachnu vložíme do misky a zalijeme nálevem. Kachnu několikrát otočte a misku přikryjte plastovou fólií. Vložíme do lednice a necháme 4 hodiny marinovat
Kachní prsa položte na udírnu.
Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných třešňových, pekanových, javorových nebo jiných dřevěných bisket.
Uďte kachnu asi 2 ½ – 3 hodiny nebo dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 150ºF.