The Perfect Smoked Duck Breast Recipe

The Perfektní uzená kachna Recept na prsa



Tajemství, aby se tento dokonalý uzený recept na kachní prsa spočívá v marinádě. Apple Juice je zárukou, že maso ukáže šťavnaté a něžné. Podávejte to samostatně. Nebo zkuste vyrobit sendvič, salát, zábal nebo podávejte na těstovinách.

Ingredients

2 Kachní prsa bez kostí

2 šálky jablečné šťávy

1 PL hrubé košer soli

1 PL bílého cukru

1 PL sójové omáčky

½ lžičky papriky

½ ČL česnekového prášku

½ ČL sušené bazalky

½ lžičky čerstvě mletého černého pepře

Preparation

Smíchejte šťávu s veškerou solí, cukrem a kořením, dokud se sůl a cukr nerozpustí.

Kachnu vložíme do misky a zalijeme nálevem. Kachnu několikrát otočte a misku přikryjte plastovou fólií. Vložíme do lednice a necháme 4 hodiny marinovat

Kachní prsa položte na udírnu.

Nastavte udírnu na 250ºF pomocí dřevěných třešňových, pekanových, javorových nebo jiných dřevěných bisket.

Uďte kachnu asi 2 ½ – 3 hodiny nebo dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 150ºF.