Oriental Noodle Soup with Hot Smoked Duck Breast

Orientální nudlová polévka s horkou Uzená kachna Prsa

Sandra Tate

Trochu jde dlouhou cestu. K tomu, aby tato senzační orientální nudlová polévka pro 4 stačila jen jedno uzené kachní prsa.

Ingredients

Vyléčit:

2 kachní prsa

30 g mořské soli

30 g měkkého hnědého cukru

(Podává 4)

12 sušených hub shitake

1 červený prst chilli

2 stroužky česneku

2,5 cm čerstvého kořene zázvoru

půl malého savojského zelí

6 jarních cibulek

1 lžíce sezamového oleje

1 lžička soli

2 lžíce světlé sójové omáčky

1 lžíce Mirin

1 badyán

1 balení čerstvých jemných vaječných nudlí

Preparation

Horké uzení kachních prsou je s Bradley Smoker hračkou.

Prsa se obvykle dodávají v párech, takže vykuřte alespoň jeden pár a zbyde spousta na tenké krájení a konzumaci za studena.

Pro 2 kachní prsa budete potřebovat lék 30 g mořské soli smíchaný s 30 g měkkého hnědého cukru - Masovou stranu zvlášť a lehce potřete po kůži, poté zabalte do potravinářské fólie a nechte hodinu působit.

Rozbalte a dobře opláchněte a poté úplně osušte kuchyňským papírem.

Předehřejte skříň Bradley na 100 °C /225 °F a přidejte do stohu biskety z třešňového dřeva.

Suchá prsa položte na drátěnou mřížku Bradley a pod ní ve skříňce mějte odkapávací tác.

Horký kouř po dobu 2 hodin, poté vyjměte, zabalte do fólie a nechte odstát, zatímco budete připravovat polévku.

Nejprve si připravte zeleninu.

Velkoryse zakrýt 12 sušených hub shitake ve vroucí vodě a nechte hodinu stát; jemně nakrájet 1 červený prst chilli; oloupeme a nakrájíme nadrobno 2 stroužky česneku; oloupat a nakrájet 2,5 cm čerstvého kořene zázvoru; plátek půl malého savojského zelí na 1 cm proužky (vyhození jádra zelí); umýt a oříznout 6 jarních cibulek a nakrájejte diagonálně na 1 cm kousky.

Jakmile jsou shitake nasáklé, vyjměte je a nakrájejte.

Zarezervujte si tekutinu.

Za použití vařící vody, vývaru ze shitake a kvalitního kuřecího vývaru 1 litr vývaru.

Nyní přidejte 1 lžíce sezamového oleje do velkého woku a za stálého míchání opékejte chilli, zázvor a česnek po dobu 1 minuty.

Zalijte vývarem společně s 1 lžička soli; 2 lžíce světlé sójové omáčky; 1 lžíce Mirin nebo rýžové víno; a 1 badyán.

Přiveďte k varu a přidejte nakrájené zelí a houby shitake, vařte další 3 minuty a přidejte 1 balení čerstvých jemných vaječných nudlí a a na tenké plátky nakrájené uzené kachní prso.

Po 2 minutách stáhneme z plotny a posypeme nakrájenou jarní cibulkou.

Rozdělte do 4 hlubokých, nahřátých mís a ihned podávejte.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now