Mango Chipotle Uzená křídla
Ingredients
1-2 balení křídel
Koření křídel
Kukuřičný škrob
Mango
Stroužky česneku
Javorový sirup
Ocet
Chipotle prášek
Preparation
Nastavte udírnu Bradley P-10 na 300 stupňů*Farenheita* (149 stupňů Celsia).
Křídla dejte do misky a přidejte koření na křídla a kukuřičný škrob (tím se křídla vysuší a budou křupavá).
Položte křidélka na spodní část udírny Bradley P-10 a dejte mango a stroužky česneku na další stojan a ty položte na křidélka.
Po 30 minutách vyjměte stroužky manga a česneku a rozmixujte je v mixéru. Během mixování přidejte trochu javorového sirupu, bílého octa a prášku z chipotle a vše promíchejte. Vznikne tak omáčka.
Jakmile křídla dosáhnou 175 stupňů *Farenheita* (80 stupňů Celsia), vyjměte je z udírny.
Křídla vhodíme do omáčky a společně protřepeme.
Recept od: Miguel vaří s ohněm