Stipy Smoked Oranžová kachna
Dopřejte si šťavnaté a chutné jídlo s tímto receptem uzeného kachny v ústech! Med a pomerančová marináda, naplněná česnekem a zázvorem, poskytuje jemnou sladkost, která dokonale spáruje s kouřovou chutí z třešňového dřeva. Ideální pro jakoukoli zvláštní příležitost nebo večeři!
Ingredients
1 velká kachna
½ šálku medu/javorového sirupu
1 Velký pomeranč
1 tbsp košer vločková sůl
1 tsp česnek
1 tsp Zrzavý
⅓ šálek sóji
⅓ šálek sezamového oleje
Preparation
Doba přípravy: 10 min
Doba vaření: 4-5 hodin
Celkový čas: 16 hodin
Směsi dřeva: třešeň
Krok 1: Smíchejte ¼ šálku medu/javorového sirupu, 1 polévkovou lžíci soli, 1/3 šálku sóji, 1/3 šálku sezamového oleje
Krok 2: Kachnu osušte a propíchněte kůži (pozor, abyste nepropíchli maso)
Krok 3: Umístěte kachnu na obrácený podnos Bradley a naneste na ni marinádu. Nakonec nechejte odkryté 12 hodin chladit
Krok 4: Vyndejte kachnu z lednice a otřete z ní veškerou sůl/marinádu. Pokožku osušte
Krok 5: Nastavte Bradley na 150ºF, když je Bradley v tempu, vložte kachnu (položenou na tácu prsem nahoru nebo zavěšením). Je to jen na první hodinu, vaše kachna by teď měla mít nějakou barvu
Krok 6: Zatímco je kachna v udírně, smíchejte ¼ medu/javorového sirupu, 1 x lžičku česneku, 1 lžičku zázvoru, ½ pomerančové šťávy
Krok 7: Otočte Bradley až o 250ºF a baštit. Chcete kachnu baštit každou hodinu, dokud nedosáhne 170ºF vnitřní
Krok 8: Předehřejte troubu na 500 stºF. Umístěte kachnu na tác a vložte do trouby na 3-5 minut nebo dokud není kůže křupavá
Krok 9: Nechte kachnu odpočívat 10 minut
Krok 10: JEZTE!
Vytvořil Brandon Tobias