Sticky Smoked Orange Duck

Stipy Smoked Oranžová kachna



Dopřejte si šťavnaté a chutné jídlo s tímto receptem uzeného kachny v ústech! Med a pomerančová marináda, naplněná česnekem a zázvorem, poskytuje jemnou sladkost, která dokonale spáruje s kouřovou chutí z třešňového dřeva. Ideální pro jakoukoli zvláštní příležitost nebo večeři!

Ingredients

1 velká kachna

½ šálku medu/javorového sirupu

1 Velký pomeranč

1 tbsp košer vločková sůl

1 tsp česnek

1 tsp Zrzavý

⅓ šálek sóji

⅓ šálek sezamového oleje

Preparation

Doba přípravy: 10 min

Doba vaření: 4-5 hodin

Celkový čas: 16 hodin

Směsi dřeva: třešeň

Krok 1: Smíchejte ¼ šálku medu/javorového sirupu, 1 polévkovou lžíci soli, 1/3 šálku sóji, 1/3 šálku sezamového oleje

Krok 2: Kachnu osušte a propíchněte kůži (pozor, abyste nepropíchli maso)

Krok 3: Umístěte kachnu na obrácený podnos Bradley a naneste na ni marinádu. Nakonec nechejte odkryté 12 hodin chladit

Krok 4: Vyndejte kachnu z lednice a otřete z ní veškerou sůl/marinádu. Pokožku osušte

Krok 5: Nastavte Bradley na 150ºF, když je Bradley v tempu, vložte kachnu (položenou na tácu prsem nahoru nebo zavěšením). Je to jen na první hodinu, vaše kachna by teď měla mít nějakou barvu

Krok 6: Zatímco je kachna v udírně, smíchejte ¼ medu/javorového sirupu, 1 x lžičku česneku, 1 lžičku zázvoru, ½ pomerančové šťávy

Krok 7: Otočte Bradley až o 250ºF a baštit. Chcete kachnu baštit každou hodinu, dokud nedosáhne 170ºF vnitřní

Krok 8: Předehřejte troubu na 500 stºF. Umístěte kachnu na tác a vložte do trouby na 3-5 minut nebo dokud není kůže křupavá

Krok 9: Nechte kachnu odpočívat 10 minut

Krok 10: JEZTE!

Vytvořil Brandon Tobias