Kuřecí svíčková Zabalené do slaniny
Tento recept na kuřecí svíčkový recept na slaninu je perfektní kombinací krémového a křupavého s nádechem kouřové chuti. Kuře je ochucené česnekem, cibulí a zázvorem a je plněno smetanovým sýrem, tortilla chipsy a zabaleno do tlustého řezaného slaniny a pak je uzeno k dokonalosti v kuřáku Bradley.
Ingredients
7 kuřecích svíčkových
1 balení tlusté nakrájené slaniny
1 lžička Cibulový prášek
1 lžička Česnekový prášek
1 lžička Mletý zázvor
1 lžička Sůl
1 lžička Mletý pepř
½ bloku smetanového sýra
Tortilla strips
Česnek & Dill Cheddar Wheel Hennings sýr
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Bradley Smoker Tools
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Nastavení Bradley Smoker:
Dřevo: Hunter's Blend
Teplota: 226 F (107,8C)
Časovač kouře: 60 minut
Časovač: 105 minut
Preparation
Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.
Každou kuřecí panenku ochutíme česnekovým práškem, cibulovým práškem, mletým zázvorem, solí a pepřem.
Pomocí nože nakrájejte ½ bloku smetanového sýra na dlouhé proužky. Sýr nastrouháme na jemný strouhaný sýr.
Vezměte ochucené kuře a doprostřed kuřete položte jeden proužek smetanového sýra. Posypeme trochou sýra, tortilla chipsy a zabalíme do proužků slaniny.
Vařte asi 105 minut nebo dokud vnitřní teplota kuřete nedosáhne 165 stupňů F (73,9 °C).
Užívat si!
Recept od: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa