Chicken Tenderloins Wrapped in Bacon

Kuřecí svíčková Zabalené do slaniny



Tento recept na kuřecí svíčkový recept na slaninu je perfektní kombinací krémového a křupavého s nádechem kouřové chuti. Kuře je ochucené česnekem, cibulí a zázvorem a je plněno smetanovým sýrem, tortilla chipsy a zabaleno do tlustého řezaného slaniny a pak je uzeno k dokonalosti v kuřáku Bradley.

Ingredients

7 kuřecích svíčkových

1 balení tlusté nakrájené slaniny

1 lžička Cibulový prášek

1 lžička Česnekový prášek

1 lžička Mletý zázvor

1 lžička Sůl

1 lžička Mletý pepř

½ bloku smetanového sýra

Tortilla strips

Česnek & Dill Cheddar Wheel Hennings sýr

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoker

    Skládací stůl Bradley Smoker

    Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker

    Bradley Smoker Tools

    Thermoworks Timestick Trio

    Thermoworks Thermapen One

    Nastavení Bradley Smoker:

    Dřevo: Hunter's Blend

    Teplota: 226 F (107,8C)

    Časovač kouře: 60 minut

    Časovač: 105 minut

    Preparation

    Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.

    Každou kuřecí panenku ochutíme česnekovým práškem, cibulovým práškem, mletým zázvorem, solí a pepřem.

    Pomocí nože nakrájejte ½ bloku smetanového sýra na dlouhé proužky. Sýr nastrouháme na jemný strouhaný sýr.

    Vezměte ochucené kuře a doprostřed kuřete položte jeden proužek smetanového sýra. Posypeme trochou sýra, tortilla chipsy a zabalíme do proužků slaniny.

    Vařte asi 105 minut nebo dokud vnitřní teplota kuřete nedosáhne 165 stupňů F (73,9 °C).

    Užívat si!

    Recept od: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa