Kořeněná berbere kouřila Kuřecí křídla Recept
Berbere nebo (BIR-BERI) je tradiční směs etiopské koření, která má tolik variací, kolik jsou kuchaři. Obvykle obsahuje papriku, česnek, zázvor a sůl, ale hřebíček a pískavnictví jsou také běžné. Používá se pro maso, která se pečena po dlouhou dobu, což znamená, že také dobře funguje s nízkým a pomalým stylem kouření masa. Podávejte tato křídla s trochou stisknutí citronu nebo vápna na konci, abyste přidali lehký citrusový dotek.
Ingredients
2-3 libry kuřecích křídel
Pro Rub:
1 ½ lžičky košer soli
¼ šálku hnědého cukru
1 lžička berbere
2 PL papriky
¼ ČL černého pepře
¼ lžičky kajenského pepře
Bradley Smoker Hickory Bisquettes
Preparation
Smíchejte ingredience na potírání.
Kuřecí křidélka vmasírujte a rovnoměrně je potáhněte.
Křídla vložte do hliníkové zapékací misky.
Kouřte křídla při 225 °F s bílými sušenkami nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F (přibližně 1 hodina).
Okamžitě podávejte nebo vložte na několik minut do předehřáté trouby (400 °F), aby byl vnější povrch křupavý.