Plate of chicken wings

Kořeněná berbere kouřila Kuřecí křídla Recept



Berbere nebo (BIR-BERI) je tradiční směs etiopské koření, která má tolik variací, kolik jsou kuchaři. Obvykle obsahuje papriku, česnek, zázvor a sůl, ale hřebíček a pískavnictví jsou také běžné. Používá se pro maso, která se pečena po dlouhou dobu, což znamená, že také dobře funguje s nízkým a pomalým stylem kouření masa. Podávejte tato křídla s trochou stisknutí citronu nebo vápna na konci, abyste přidali lehký citrusový dotek.

Ingredients

2-3 libry kuřecích křídel

Pro Rub:

1 ½ lžičky košer soli

¼ šálku hnědého cukru

1 lžička berbere

2 PL papriky

¼ ČL černého pepře

¼ lžičky kajenského pepře

Bradley Smoker Hickory Bisquettes

Preparation

Smíchejte ingredience na potírání.

Kuřecí křidélka vmasírujte a rovnoměrně je potáhněte.

Křídla vložte do hliníkové zapékací misky.

Kouřte křídla při 225 °F s bílými sušenkami nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F (přibližně 1 hodina).

Okamžitě podávejte nebo vložte na několik minut do předehřáté trouby (400 °F), aby byl vnější povrch křupavý.