How To Make Smoked Dry Rub Wings Recipe

Jak udělat kouř Suché tření křídla Recept



Nějaká, šťavnaté uzené suché křídla, která bude rozhodně zasažena na večírku!

Ingredients

Křídla:

2 libry kuřecích křídel

4 utřené stroužky česneku

¼ šálku soli

¼ šálku hnědého cukru

1 PL vloček červené papriky

1 ČL sušeného tymiánu

Třít:

¼ šálku hnědého cukru

½ lžičky granulované cibule

¼ ČL uzené papriky

¼ ČL chilli papričky

¼ ČL česnekového prášku

¼ lžičky košer soli

Preparation

Ve velké míse smíchejte přísady solanky (česnek, sůl, hnědý cukr, červenou papriku a tymián), dokud se vše nerozpustí.

Kuřecí křídla přidejte do nálevu a nechte 24 hodin uležet v lednici.

Druhý den vyjměte křidélka z nálevu, opláchněte a osušte.

Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.

V malé misce smícháme všechny ingredience. Křídla okořeníme touto směsí.

Umístěte křidélka do udírny a kuřte je 60 až 90 minut. Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.

Dokončete svůj recept na grilu. Předehřejte gril na 450 °F (232 °C). Vložte křidélka dovnitř a vařte je 3 až 5 minut.

Vyjměte je z grilu a podávejte.