Jak udělat kouř Suché tření křídla Recept
Nějaká, šťavnaté uzené suché křídla, která bude rozhodně zasažena na večírku!
Ingredients
Křídla:
2 libry kuřecích křídel
4 utřené stroužky česneku
¼ šálku soli
¼ šálku hnědého cukru
1 PL vloček červené papriky
1 ČL sušeného tymiánu
Třít:
¼ šálku hnědého cukru
½ lžičky granulované cibule
¼ ČL uzené papriky
¼ ČL chilli papričky
¼ ČL česnekového prášku
¼ lžičky košer soli
Preparation
Ve velké míse smíchejte přísady solanky (česnek, sůl, hnědý cukr, červenou papriku a tymián), dokud se vše nerozpustí.
Kuřecí křídla přidejte do nálevu a nechte 24 hodin uležet v lednici.
Druhý den vyjměte křidélka z nálevu, opláchněte a osušte.
Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.
V malé misce smícháme všechny ingredience. Křídla okořeníme touto směsí.
Umístěte křidélka do udírny a kuřte je 60 až 90 minut. Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.
Dokončete svůj recept na grilu. Předehřejte gril na 450 °F (232 °C). Vložte křidélka dovnitř a vařte je 3 až 5 minut.
Vyjměte je z grilu a podávejte.