How To Make Traditional Smoked Thanksgiving Turkey

Jak vytvořit tradiční uzené Díkůvzdání Turecko



Lahodná uzená krůta pro Den díkůvzdání! Jen nějaké jednoduché koření a Bradley Smoker Excellence.

Ingredients

20 liber krocana

6 nasekaných stroužků česneku

Listy čerstvého tymiánu

Čerstvý nasekaný rozmarýn

1 PL mletého černého pepře

½ Lžička košer soli

½ Libra másla

Preparation

Předehřejte udírnu na 300 °F (148 °C) po dobu 15 minut.

V malé misce přidejte máslo, česnek, tymián, rozmarýn, černý pepř a košer sůl.

Na krůtě oddělte kůži od prsou a do této "kapsy" nacpal máslovo-bylinkovou směs. Směsí pokryjeme celá prsa a celého krůta ochutíme solí a pepřem.

Udit krůtu po dobu 3 až 4 hodin. Můžete použít třešňové biskety. Požadovaná vnitřní teplota je 175°F (80°C) ve stehně a 160°F (71°C) v prsou. Po sundání udírny bude krůta pokračovat v pečení, až dosáhne konečné teploty 165 °F (74 °C) v prsou.

Před podáváním nechte 15 minut odpočinout a užívejte si!