Jak vytvořit tradiční uzené Díkůvzdání Turecko
Lahodná uzená krůta pro Den díkůvzdání! Jen nějaké jednoduché koření a Bradley Smoker Excellence.
Ingredients
20 liber krocana
6 nasekaných stroužků česneku
Listy čerstvého tymiánu
Čerstvý nasekaný rozmarýn
1 PL mletého černého pepře
½ Lžička košer soli
½ Libra másla
Preparation
Předehřejte udírnu na 300 °F (148 °C) po dobu 15 minut.
V malé misce přidejte máslo, česnek, tymián, rozmarýn, černý pepř a košer sůl.
Na krůtě oddělte kůži od prsou a do této "kapsy" nacpal máslovo-bylinkovou směs. Směsí pokryjeme celá prsa a celého krůta ochutíme solí a pepřem.
Udit krůtu po dobu 3 až 4 hodin. Můžete použít třešňové biskety. Požadovaná vnitřní teplota je 175°F (80°C) ve stehně a 160°F (71°C) v prsou. Po sundání udírny bude krůta pokračovat v pečení, až dosáhne konečné teploty 165 °F (74 °C) v prsou.
Před podáváním nechte 15 minut odpočinout a užívejte si!