Jak vyrobit pivo může kouřit Kuře
Připravte se na hostinu s tímto uzeným pivem. S chutnou směsí koření jako rub, kuře stojí vysoký na pivo, zatímco je odborně kouřen v kuřáku Bradley P-10. Jakmile kuře dosáhne šťavnaté vnitřní teploty 175 ° F, je čas vychutnat si jemné a kouřové chutě v každém lahodném kousnutí.
Ingredients
1 PL hrubé soli
1 lžíce hrubého pepře
1 PL cibulového prášku
1 PL česnekového prášku
1 ČL kmínu
1 ČL papriky
1 ČL mletého pepře
1 plechovka piva
Preparation
Předehřejte udírnu Bradley P-10 na teplotu vaření 240ºF (115ºC), dobu 4 hodiny a dobu uzení 2 hodiny.
Dejte si koření dohromady a použijte ho jako tření na celé kuře.
Umístěte pivo do hrnce a vařte ho a jakmile se vaří 5 minut, nalijte jej zpět do plechovky od piva.
Umístěte kuře na plechovku od piva tak, aby kuře stálo vzpřímeně, ujistěte se, že kuře nezatlačíte úplně dolů.
Umístěte kuře do udírny a uďte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 79ºC (175ºF).
Jakmile se vaše kuře 4 hodiny udí, vyndejte ho, nakrájejte a užívejte si!
Recept od: Kouření s Joem