How to Make Beer Can Smoked Chicken

Jak vyrobit pivo může kouřit Kuře



Připravte se na hostinu s tímto uzeným pivem. S chutnou směsí koření jako rub, kuře stojí vysoký na pivo, zatímco je odborně kouřen v kuřáku Bradley P-10. Jakmile kuře dosáhne šťavnaté vnitřní teploty 175 ° F, je čas vychutnat si jemné a kouřové chutě v každém lahodném kousnutí.

Ingredients

1 PL hrubé soli

1 lžíce hrubého pepře

1 PL cibulového prášku

1 PL česnekového prášku

1 ČL kmínu

1 ČL papriky

1 ČL mletého pepře

1 plechovka piva

Preparation

Předehřejte udírnu Bradley P-10 na teplotu vaření 240ºF (115ºC), dobu 4 hodiny a dobu uzení 2 hodiny.

Dejte si koření dohromady a použijte ho jako tření na celé kuře.

Umístěte pivo do hrnce a vařte ho a jakmile se vaří 5 minut, nalijte jej zpět do plechovky od piva.

Umístěte kuře na plechovku od piva tak, aby kuře stálo vzpřímeně, ujistěte se, že kuře nezatlačíte úplně dolů.

Umístěte kuře do udírny a uďte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 79ºC (175ºF).

Jakmile se vaše kuře 4 hodiny udí, vyndejte ho, nakrájejte a užívejte si!

Recept od: Kouření s Joem