Jak udělat krémovou Kuře a slanina Koláč
Dopřejte si uklidňující chutě těchto delikátních uzených kuřecích a slaninových koláčů. Kuřecí prsní filé, ochucené česnekem aromatickým pruhem, jsou odborně kouřeny k dokonalosti, zatímco slanina a zeleninu vaří na měkkou a slanou směs. V kombinaci se smetanovou omáčkou naplněnou tymiánem nabízejí tyto jednotlivé koláče vyrobené z šupinatého nafouknutého pečiva a nabízejí nádherný kulinářský zážitek, který zahřeje vaše srdce a dráždí vaše chuťové pohárky.
Ingredients
3-4 řízky z kuřecích prsou
2 vyrážky slaniny, nakrájené
750 ml kuřecího vývaru
2-3 lžičky @lanesbbqau česnek² Rub
3 řapíkatý celer oříznutý a nakrájený na kostičky
2 mrkev oloupané a nakrájené na kostičky
2 PL hladké mouky
2 PL lístků čerstvého tymiánu
125 ml mléka
250 ml zahuštěné smetany
2 PL celozrnné hořčice
Preparation
Nastavte na 300ºF (148ºC).
Kuře okořeňte Lane's Garlic² Rub.
Udit kuře, dokud není hotové podle vašich představ.
Připravte si zeleninu a slaninu.
Slaninu a zeleninu vařte společně, dokud nezměknou.
Přidejte mouku a promíchejte směs.
Do vývaru přidáme nakrájené uzené kuře a přivedeme k varu. Vařte, dokud směs nezhoustne.
Přidejte smetanu, mléko a tymián, provařte do konzistence, kterou máte rádi.
Nechte směs vychladnout a z listového těsta a vašeho oblíbeného koláčového stroje připravte koláče.