Horký Kuře Flatbread recept
Tento horký kuřecí chléb je snadno vyrobitelný, ale vzdorovitě jako svorku. Když vás zajímá, co byste měli udělat na večeři na cestě domů z práce; zkuste můj recept. Zjistil jsem, že se snažím udělat večeři, která nejen moje žena a já dokážeme jíst, ale moje dcera bude jíst. Teď někdy má jen carb náladu, aby mohla jíst jen chléb, slibuji, že zbytek sendviče nezklame.
Ingredients
2 kuřecí prsa (bez kostí)
2 šálky krutonů
2 šálky majonézy
⅓ šálek citronové šťávy
1 PL cibulového prášku
1 ČL soli
2 šálky nakrájeného sýru čedar
4 ploché chleby
Sriracha pálivá omáčka
Ingredience na tření:
1 PL uzené papriky
1 PL chilli prášek
1 ČL kajenského pepře
1 kapka drcené mořské soli
1 drcená směs zrnka pepře
1 PL cibulového prášku
1 PL česnekového prášku
1 PL mletého bílého pepře
Pomocí prázdné nádoby na koření přidejte výše uvedené přísady do jedné nádoby a promíchejte.
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Nepřilnavé podložky
Mk4 teploměr s okamžitým čtením
Skládací stůl Bradley
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 120 minut
Teplota: 226 °F nebo 107 °C
Dřevo: Hickory Blend
Doba kouření: 60 minut
Preparation
Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Pomocí tření (viz výše) potáhněte kuřecí prsa a vložte je do udírny při 226ºF (107,8 °C). Kouřte asi 2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165ºF (73,9 °C).
Stáhneme udírnu a nakrájíme na kostičky.
V misce smíchejte kuře, krutony, majonézu, citronovou šťávu, cibulový prášek, sůl a sýr čedar.
Na pánev přidejte ingredience a uďte při 160 °C, dokud se sýr nerozpustí (asi 30 minut).
Umístěte velkou lžíci kuřecí směsi na placku, pokapejte srirachou a opečte.
Dobrou chuť!