Hot Chicken Flatbread

Horký Kuře Flatbread recept



Tento horký kuřecí chléb je snadno vyrobitelný, ale vzdorovitě jako svorku. Když vás zajímá, co byste měli udělat na večeři na cestě domů z práce; zkuste můj recept. Zjistil jsem, že se snažím udělat večeři, která nejen moje žena a já dokážeme jíst, ale moje dcera bude jíst. Teď někdy má jen carb náladu, aby mohla jíst jen chléb, slibuji, že zbytek sendviče nezklame.

Ingredients

2 kuřecí prsa (bez kostí)

2 šálky krutonů

2 šálky majonézy

⅓ šálek citronové šťávy

1 PL cibulového prášku

1 ČL soli

2 šálky nakrájeného sýru čedar

4 ploché chleby

Sriracha pálivá omáčka

    Ingredience na tření:

    1 PL uzené papriky

    1 PL chilli prášek

    1 ČL kajenského pepře

    1 kapka drcené mořské soli

    1 drcená směs zrnka pepře

    1 PL cibulového prášku

    1 PL česnekového prášku

    1 PL mletého bílého pepře

    Pomocí prázdné nádoby na koření přidejte výše uvedené přísady do jedné nádoby a promíchejte.

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoker

    Nepřilnavé podložky

    Mk4 teploměr s okamžitým čtením

    Skládací stůl Bradley

    Nastavení kuřáka Bradley:

    Doba vaření: 120 minut

    Teplota: 226 °F nebo 107 °C

    Dřevo: Hickory Blend

    Doba kouření: 60 minut

    Preparation

    Nastavte Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

    Pomocí tření (viz výše) potáhněte kuřecí prsa a vložte je do udírny při 226ºF (107,8 °C). Kouřte asi 2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 165ºF (73,9 °C).

    Stáhneme udírnu a nakrájíme na kostičky.

    V misce smíchejte kuře, krutony, majonézu, citronovou šťávu, cibulový prášek, sůl a sýr čedar.

    Na pánev přidejte ingredience a uďte při 160 °C, dokud se sýr nerozpustí (asi 30 minut).

    Umístěte velkou lžíci kuřecí směsi na placku, pokapejte srirachou a opečte.

    Dobrou chuť!