Hickory Smoked Wings Buffalo-Style

Hickory kouřil Křídla Recept ve stylu buvolu



Dopřejte si tantalizující příchutě kuřecích křídel Chipotle Chipotle Chipotle Chipotle. Tato křídla jumbo jsou vstřikovaná směsí piva a horké omáčky z chipotle, jsou ochucena k dokonalosti, uzené nízké a pomalé, poté v ústech kombinace horké omáčky, BBQ omáčky, rozpuštěné máslo, rozpadající se modrý sýr, celer a zelenou cibuli pro pro ně Opravdu nezapomenutelný kulinářský zážitek.

Ingredients

2 stojany Bradley Smoker

1 láhev piva

½ šálku chilli chilli omáčky chipotle

4-5 lbs celá jumbo kuřecí křidélka (3 kusy winglet, buben a hrot připojený), asi 30 kusů

6 PL Tedova světově proslulého BBQ Bone Dust™ BBQ koření

1 injekční stříkačka

½ šálku chilli chilli omáčky chipotle

¼ šálku Tedova světově proslulého BBQ Crazy Canuck Lepkavé kuře a žebrová omáčka

2-3 kousky másla

½ – 1 šálek rozdrobeného modrého sýra

1 řapíkatý celer nakrájený nadrobno

2 zelené cibule, nakrájené nadrobno

Preparation

Teplota pro kouření: 220°F

Otevřete plechovku nebo láhev svého oblíbeného piva a nalijte ji do velké sklenice. Lžící zamíchejte, aby se odstranily některé bublinky. Tip: Čím méně sycení oxidem uhličitým, tím snazší je vstřikovat pivo do masa.

Nalít ½ šálek chilli chilli omáčky chipotle; Nejraději mám značku Tabasco. Promícháme a dáme stranou.

Kuřecí křídla vložte do velké mísy. Okořeňte kořením Bone Dust™ BBQ, promíchejte, abyste rovnoměrně obalili.

Vezměte injekční stříkačku a nasajte dostatečné množství směsi horké omáčky pivo/chipotle, aby se injekční stříkačka naplnila. Vstříkněte trochu stříkačky do každého kuřecího křídla a naplňte stříkačku podle potřeby, dokud nebudou vstříknuta všechna křídla. Umístěte v rovnoměrné vrstvě na 2 udírny.

Předehřejte udírnu podle pokynů výrobce, nastavte teplotu pro uzení na 220 °F, pomocí bílých sušenek k vytvoření kouřové chuti.

Umístěte do udírny. Vložte teploměrovou sondu do středu jednoho velkého křídla. Zavřete dvířka a nastavte vnitřní teplotu na 160-170 °F, plně propečené. To by mělo trvat asi 1½ – 2 hodiny, déle, pokud chcete, aby byly křupavější.

Zatímco se z křídel kouří, umyjte a osušte velkou mísu. Dát stranou.

Když jsou křídla zcela uvařená, vlhká, šťavnatá a křehká, vložte je do velké vyčištěné mísy. Křídla pokapejte chilli omáčkou chipotle, BBQ omáčkou, máslem, modrým sýrem, celerem a zelenou cibulkou. Dobře promíchejte, aby se vše promíchalo a máslo se rozpustí a niva se rozpustí.

Ihned podávejte.

Recept od šéfkuchaře Teda Readera