Grilovaný Buffalo Chicken Masové koule
Naučte se, jak vyrobit lahodné grilované kuřecí masové kuličky z nuly.
Ingredients
1 lb mletého kuřete
1 šálek Panko strouhanky
1 vejce
2 lžíce Buffalo Rub
1 šálek modrého sýra
¼ Šálek omáčky z buvolích křídel
Jarní cibulka na ozdobu
Preparation
Smícháme mleté kuřecí maso, vejce, ½ hrnek plísňového sýra a buvolí rub a poté začněte pomalu přidávat strouhanku, dokud textura již není lepkavá a snadno vytvoří kouli.
Vytvarujte kuličky a posypte je zvenčí trochou buvolího třeně.
Kuřecí kuličky umístěte na gril nebo udírnu při teplotě 300 °F-350 °F (148,9ºC-176,7ºC) a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 165 °F (73,9ºC).
Sundejte z grilu nebo udírny a pokapejte omáčkou z buvolích křídel, nivou a nakrájenou jarní cibulkou.
Recept od: Jacob Parmentier