Fettuccine Alfredo With Smoked Chicken And Peas

Fettuccine alfredo s Uzené kuře A hrášek



K kouření kuřecích prsou použijte své dřevo. Poté by tento recept na fettuccine Alfredo nemohl být snazší připravit se. Je to nejzákladnější a nejchutnější jídlo k přípravě.

Ingredients

4 vykostěná kuřecí prsa bez kůže

1 lžička soli

1 lžička česnekového prášku

1 lžička oregano

1/2 lžičky mletého černého pepře

1/4 šálku másla

3 stroužky česneku, nasekané

1/2 cihly smetanového sýra

1/3 šálku parmazánu

1 šálek půl na půl smetany

1 šálek mraženého hrášku

5-6 šálků vařených těstovin fettuccine

3 lžíce čerstvé petrželky, nasekané

Preparation

Smíchejte dohromady sůl, česnekový prášek, oregano a černý pepř. Potřeme celá kuřecí prsa. Umístěte je na udírnu.

Nastavte udírnu na 250 F pomocí dřevěných bisket dle výběru.

Udit kuře, dokud nedosáhne vnitřní teploty 165 F. Nakrájejte

Kuřecí prsa na malé kousky (asi 1/2 – 1 palec kostky).

V hrnci rozpustíme máslo a přidáme česnek. Smažte několik minut.

Vmícháme sýry a smetanu. Smetanový sýr se rozpustí a vmíchá se do smetany a vytvoří hladkou omáčku.

Přidejte mražený hrášek a nechte omáčku provařit těsně pod bodem varu ještě 5 minut.

Vmícháme uvařené těstoviny, nakrájená kuřecí prsa a petrželku. Sloužit.