Fettuccine alfredo s Uzené kuře A hrášek
K kouření kuřecích prsou použijte své dřevo. Poté by tento recept na fettuccine Alfredo nemohl být snazší připravit se. Je to nejzákladnější a nejchutnější jídlo k přípravě.
Ingredients
4 vykostěná kuřecí prsa bez kůže
1 lžička soli
1 lžička česnekového prášku
1 lžička oregano
1/2 lžičky mletého černého pepře
1/4 šálku másla
3 stroužky česneku, nasekané
1/2 cihly smetanového sýra
1/3 šálku parmazánu
1 šálek půl na půl smetany
1 šálek mraženého hrášku
5-6 šálků vařených těstovin fettuccine
3 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
Preparation
Smíchejte dohromady sůl, česnekový prášek, oregano a černý pepř. Potřeme celá kuřecí prsa. Umístěte je na udírnu.
Nastavte udírnu na 250 F pomocí dřevěných bisket dle výběru.
Udit kuře, dokud nedosáhne vnitřní teploty 165 F. Nakrájejte
Kuřecí prsa na malé kousky (asi 1/2 – 1 palec kostky).
V hrnci rozpustíme máslo a přidáme česnek. Smažte několik minut.
Vmícháme sýry a smetanu. Smetanový sýr se rozpustí a vmíchá se do smetany a vytvoří hladkou omáčku.
Přidejte mražený hrášek a nechte omáčku provařit těsně pod bodem varu ještě 5 minut.
Vmícháme uvařené těstoviny, nakrájená kuřecí prsa a petrželku. Sloužit.