Česnek aioli Paličky
Dopřejte si kouřové dobroty kuřecích paliček zabalených slaninou ochucenými pečeným česnekovým aioli a kořením citronového pepře, vařená k dokonalosti v kuřáku Bradley. Stisknutím uzené citronové šťávy nahoře a vychutnejte si každé kousnutí tohoto lahodného receptu Bryana Edwardsa - Moody Foodie Tulsa.
Ingredients
8 kuřecích paliček
Citronová paprika koření
5 PL pečeného česnekového aioli (kamenná kuchyně)
2 citrony
1 Balíček tlusté nakrájené slaniny
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoker
Skládací stůl Bradley Smoker
Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker
Nástroje Bradley Smoker
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Kuřák Nastavení:
Dřevo: Hunter's Blend
Teplota: 226ºF (107,8ºC)
Časovač kouře: 180 minut nebo 3 hodiny
Časovač: 180 minut nebo 3 hodiny
Preparation
Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.
Na každé paličky stáhněte další kůži. Nyní do mísy přidejte aioli z pečeného česneku a potřete kuře. Ujistěte se, že máte na kuře silnou vrstvu česnekového aioli, poté dochuťte kořením z citronového pepře.
Přiložte kůži zpět k horní části paličky a proces opakujte (natřete česnekové aioli a koření z citronového pepře.
Pomocí slaniny obalíme každou paličku v 1 plátku slaniny.
Pomocí zesteru nakrájejte vnější část citronu na kuře. Tip: To přidá trochu chuti z citronové kůry.
Zbylé citrony nakrájejte na plátky a přidejte navrch kuřecí paličky.
Jakmile vnitřní teplota kuřete dosáhne 165°C, vložte do zařízení Bradley Smoker a vařte 180 minut (nebo 3 hodiny).ºF (73,9ºC). pak vyjměte kuře z udírny.
Na kuře vymačkejte uzený citron a zakousněte se! Užívat si!
Recept od: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa