Garlic Aioli Drumsticks

Česnek aioli Paličky



Dopřejte si kouřové dobroty kuřecích paliček zabalených slaninou ochucenými pečeným česnekovým aioli a kořením citronového pepře, vařená k dokonalosti v kuřáku Bradley. Stisknutím uzené citronové šťávy nahoře a vychutnejte si každé kousnutí tohoto lahodného receptu Bryana Edwardsa - Moody Foodie Tulsa.

Ingredients

8 kuřecích paliček

Citronová paprika koření

5 PL pečeného česnekového aioli (kamenná kuchyně)

2 citrony

1 Balíček tlusté nakrájené slaniny

Použité vybavení:

P10 Bradley Smoker

Skládací stůl Bradley Smoker

Nepřilnavé silikonové podložky Bradley Smoker

Nástroje Bradley Smoker

Thermoworks Timestick Trio

Thermoworks Thermapen One

    Bradley Kuřák Nastavení:

    Dřevo: Hunter's Blend

    Teplota: 226ºF (107,8ºC)

    Časovač kouře: 180 minut nebo 3 hodiny

    Časovač: 180 minut nebo 3 hodiny

    Preparation

    Nastavte svůj Bradley Smoker na uvedená nastavení.

    Na každé paličky stáhněte další kůži. Nyní do mísy přidejte aioli z pečeného česneku a potřete kuře. Ujistěte se, že máte na kuře silnou vrstvu česnekového aioli, poté dochuťte kořením z citronového pepře.

    Přiložte kůži zpět k horní části paličky a proces opakujte (natřete česnekové aioli a koření z citronového pepře.

    Pomocí slaniny obalíme každou paličku v 1 plátku slaniny.

    Pomocí zesteru nakrájejte vnější část citronu na kuře. Tip: To přidá trochu chuti z citronové kůry.

    Zbylé citrony nakrájejte na plátky a přidejte navrch kuřecí paličky.

    Jakmile vnitřní teplota kuřete dosáhne 165°C, vložte do zařízení Bradley Smoker a vařte 180 minut (nebo 3 hodiny).ºF (73,9ºC). pak vyjměte kuře z udírny.

    Na kuře vymačkejte uzený citron a zakousněte se! Užívat si!

    Recept od: Bryan Edwards - Moody Foodie Tulsa