Byvanka kouřila Kuře Recept
Basil, Oregano, petržel, tymián a rozmarýn propůjčují tomuto uzenému kuře zvláštní chuť. Máslo pomáhá udržovat kuře vlhké při kouření. Lepší výsledky, pokud používáte Blend Bensquettes naší prémiové lovce.
Ingredients
4 Kuřecí stehna, s kostí, s kůží
Pro solanku:
3½ l (asi 1 galon) vody
½ šálku košer soli
½ šálku hnědého cukru
Pro bylinkové máslo:
¾ šálku másla při pokojové teplotě
Šťáva a kůra z jednoho citronu
¼ šálku čerstvých nasekaných bylinek (my jsme použili bazalku, oregano, petržel, tymián a rozmarýn; bavte se s tím a promíchejte!)
½ lžičky soli
½ ČL černého pepře
2 stroužky česneku, mleté
Biskety Bradley Flavour – prémiové biskety Hunter's Blend
Preparation
Rozpusťte přísady na solanku.
Kuře v solném nálevu přes noc.
Vyjměte kuře z nálevu, opláchněte a osušte.
Předehřejte udírnu na 275-300 °F pomocí bisket Premium Hunter's Blend.
Kuře položte na mřížku do pekáče nebo hliníkové zapékací misky a poté vložte do udírny.
Ingredience na bylinkové máslo smícháme.
Kuřecí maso pravidelně potíráme máslem.
Kouřte 2-3 hodiny nebo dokud nedosáhnete vnitřní teploty 165 °F.
Vyndejte z udírny a potřete zbylým máslem.
Recept od: Lena Clayton