Herb Smoked Chicken

Byvanka kouřila Kuře Recept



Basil, Oregano, petržel, tymián a rozmarýn propůjčují tomuto uzenému kuře zvláštní chuť. Máslo pomáhá udržovat kuře vlhké při kouření. Lepší výsledky, pokud používáte Blend Bensquettes naší prémiové lovce.

Ingredients

4 Kuřecí stehna, s kostí, s kůží

Pro solanku:

3½ l (asi 1 galon) vody

½ šálku košer soli

½ šálku hnědého cukru

Pro bylinkové máslo:

¾ šálku másla při pokojové teplotě

Šťáva a kůra z jednoho citronu

¼ šálku čerstvých nasekaných bylinek (my jsme použili bazalku, oregano, petržel, tymián a rozmarýn; bavte se s tím a promíchejte!)

½ lžičky soli

½ ČL černého pepře

2 stroužky česneku, mleté

Biskety Bradley Flavour – prémiové biskety Hunter's Blend

Preparation

Rozpusťte přísady na solanku.

Kuře v solném nálevu přes noc.

Vyjměte kuře z nálevu, opláchněte a osušte.

Předehřejte udírnu na 275-300 °F pomocí bisket Premium Hunter's Blend.

Kuře položte na mřížku do pekáče nebo hliníkové zapékací misky a poté vložte do udírny.

Ingredience na bylinkové máslo smícháme.

Kuřecí maso pravidelně potíráme máslem.

Kouřte 2-3 hodiny nebo dokud nedosáhnete vnitřní teploty 165 °F.

Vyndejte z udírny a potřete zbylým máslem.

Recept od: Lena Clayton