Buffalo-Style Hickory Smoked Wings Recipe

Buvolí styl Hickory uzená křídla



Je to doba měsíce, kdy vydáme sérii receptů Bradley Smoker. Tento měsíc nám Ted ukazuje, jak kouřit Hickory Smoked Wings (styl Buffalo). Vypadá to lahodně, jak můžete vidět z videa níže! Děkujeme našemu úžasnému šéfkuchaři Ted Reader za video!

Užívat si!

Ingredients

2 stojany Bradley Smoker

1 láhev piva

1/2 šálku Chipotle chilli omáčky

4-5 lb celých jumbo kuřecích křidélek (3 kusy winglet, buben a hrot připojený), asi 30 kusů

6 PL Tedova světově proslulého BBQ Bone Dust™ BBQ koření

1 injekční stříkačka

1/2 šálku Chipotle chill horké omáčky

1/4 šálku Ted's World Famous BBQ Crazy Canuck Sticky Chicken and Rib Sauce

2-3 knoflíky másla

1/2 – 1 šálek rozdrobeného modrého sýra

1 řapíkatý celer, nakrájený nadrobno

2 zelené cibule, jemně nakrájené

Preparation

Kroky vaření:

Otevřete plechovku nebo láhev svého oblíbeného piva a nalijte ji do velké sklenice. Lžící zamíchejte, aby se odstranily některé bublinky. Tip: Čím méně sycení oxidem uhličitým, tím snazší je vstřikovat pivo do masa.

Nalijte 1/2 šálku chilli omáčky chipotle; Nejraději mám značku Tabasco. Promícháme a dáme stranou.

Kuřecí křídla vložte do velké mísy. Okořeňte kořením Bone Dust™ BBQ a promíchejte, abyste rovnoměrně obalili.

Vezměte injekční stříkačku a nasajte dostatečné množství směsi horké omáčky pivo/chipotle, aby se injekční stříkačka naplnila. Vstříkněte trochu stříkačky do každého kuřecího křídla a naplňte stříkačku podle potřeby, dokud nebudou vstříknuta všechna křídla. Umístěte v rovnoměrné vrstvě na 2 udírny.

Nyní začíná zábava:

Předehřejte udírnu podle pokynů výrobce, nastavte teplotu pro uzení na 220 °F, pomocí Hickory Bisquettes vytvořte kouřovou příchuť.

Umístěte do udírny. Poté vložte teploměrovou sondu do středu jednoho velkého křídla. Zavřete dvířka a nastavte vnitřní teplotu na 160-170 °F, dokud nebude úplně uvařená.

To by mělo trvat asi 1 1/2 – 2 hodiny, nebo déle, pokud chcete, aby byly křupavější.

Zatímco se z křídel kouří, umyjte a osušte velkou mísu. Dát stranou.

Když jsou křídla zcela uvařená, vlhká, šťavnatá a křehká, vložte je do velké vyčištěné mísy. Křídla pokapejte chilli omáčkou chipotle, BBQ omáčkou, máslem, modrým sýrem, celerem a zelenou cibulkou. Dobře promíchejte, aby se vše promíchalo a máslo se rozpustí a niva se rozpustí.

Podávejte ihned.