Bradley Herb Seasoning Brined Turkey Breast

Bradley bylinné koření se vylepšilo Krůtí prsa



Nové koření Bradley Herb je ideální pro všechny vaše drůbeží solanky! Tento recept používá koření bylin dvakrát v vaření, aby přidal tu další chuť, o které každý bude mluvit! Uzená mořiná krůtí prsa se určitě brzy objeví na vašem stole!

Ingredients

1 Krůtí prsa s kůží

Pro solanku:

3 lžíce bylinkového koření Bradley

1 Oranžová – půlená

1 jablko – nakrájené nahrubo

10 kuliček pepře

4 PL hnědého cukru

4 PL mořské soli

4 šálky vody

Pro kuřáky:

4 PL slaného másla

2 lžíce bylinkového koření Bradley

1 stroužek česneku - jemné kostičky

Preparation

Začněte přidáním všech ingrediencí solanky do hrnce a přiveďte k varu, aby se sůl a cukr rozpustily. Jakmile se tak stane, sundejte z plotny a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Pokud to chcete urychlit, přidejte hromadu kostek ledu a tím rychleji klesne teplota. Jakmile solanka klesne na nižší teplotu, přidejte krůtí prsa do sáčku s dvojitým uzávěrem a doplňte solným roztokem. Uzavřete a dejte do lednice na 4 až 24 hodin.

Po uplynutí doby nálevu vyjměte krůtí prsa ze sáčku a omyjte je, abyste odstranili zbytky nálevu na nich. Nechte 40-50 minut odpočívat na pultu, aby se vrátila na pokojovou teplotu. Zatímco se to děje, smíchejte v misce máslovou směs. Směs másla naneste na krůtí prsa přes kůži.

Předehřejte si Bradley Smoker na 275ºF (135ºC) pomocí jablečných bisket. Jakmile se to zahřeje, přidejte krůtí prsa do udírny a nechte vařit 90 minut. Proces vaření může trvat méně, v závislosti na velikosti prsou. Solení trochu urychlí dobu vaření, takže ke kontrole vnitřní teploty použijte teploměr. Hledáme 165ºF (74ºC) pro cíl zde. Po dosažení vnitřní teploty vyjměte z udírny a nechte odpočívat na drážkovaném prkénku, aby se zachytila všechna šťáva. Nakrájejte tenké plátky a vychutnejte si toho nejšťavnatějšího ptáka, jakého jste kdy měli!

Užívat si!

Recept od: Cory Walby