Bradley bylinné koření se vylepšilo Krůtí prsa
Nové koření Bradley Herb je ideální pro všechny vaše drůbeží solanky! Tento recept používá koření bylin dvakrát v vaření, aby přidal tu další chuť, o které každý bude mluvit! Uzená mořiná krůtí prsa se určitě brzy objeví na vašem stole!
Ingredients
1 Krůtí prsa s kůží
Pro solanku:
3 lžíce bylinkového koření Bradley
1 Oranžová – půlená
1 jablko – nakrájené nahrubo
10 kuliček pepře
4 PL hnědého cukru
4 PL mořské soli
4 šálky vody
Pro kuřáky:
4 PL slaného másla
2 lžíce bylinkového koření Bradley
1 stroužek česneku - jemné kostičky
Preparation
Začněte přidáním všech ingrediencí solanky do hrnce a přiveďte k varu, aby se sůl a cukr rozpustily. Jakmile se tak stane, sundejte z plotny a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Pokud to chcete urychlit, přidejte hromadu kostek ledu a tím rychleji klesne teplota. Jakmile solanka klesne na nižší teplotu, přidejte krůtí prsa do sáčku s dvojitým uzávěrem a doplňte solným roztokem. Uzavřete a dejte do lednice na 4 až 24 hodin.
Po uplynutí doby nálevu vyjměte krůtí prsa ze sáčku a omyjte je, abyste odstranili zbytky nálevu na nich. Nechte 40-50 minut odpočívat na pultu, aby se vrátila na pokojovou teplotu. Zatímco se to děje, smíchejte v misce máslovou směs. Směs másla naneste na krůtí prsa přes kůži.
Předehřejte si Bradley Smoker na 275ºF (135ºC) pomocí jablečných bisket. Jakmile se to zahřeje, přidejte krůtí prsa do udírny a nechte vařit 90 minut. Proces vaření může trvat méně, v závislosti na velikosti prsou. Solení trochu urychlí dobu vaření, takže ke kontrole vnitřní teploty použijte teploměr. Hledáme 165ºF (74ºC) pro cíl zde. Po dosažení vnitřní teploty vyjměte z udírny a nechte odpočívat na drážkovaném prkénku, aby se zachytila všechna šťáva. Nakrájejte tenké plátky a vychutnejte si toho nejšťavnatějšího ptáka, jakého jste kdy měli!
Užívat si!
Recept od: Cory Walby