Bourbon and Herb Smoked Turkey Recipe

Bourbon a bylina kouřily krocan Recept



Turecko je velmi všestranný protein. Podle mého názoru, zatímco pečená krůta může být chutná, pokud bude léčena správně. Uzený krůtí recept může dosáhnout výsledků, které překonávají i vycpaného a pečeného prázdninového ptáka.

Letos jsem měl příležitost zajistit druhou krůtu z místní krůtí farmy. Byl to 16 liber, veškerý přirozený rozsah zvednutý pták. Viděl jsem to jako perfektní příležitost k kouření. A pak vysavače a zmrazte řadu řezů - zejména hodně nakrájeného masa pro sendviče (viz recept níže).

Ingredients

Jedna řada pěstovaná, přírodní krůta

Pro suchou solanku:

Dejte dohromady směs buď suchých nebo čerstvých bylinek.

Pamatujte, že suché bylinky přinesou intenzivnější chuť. Používala jsem převážně čerstvé bylinky.

Čtyři snítky čerstvého rozmarýnu (odstranění jehlic ze stonku)

Čtyři snítky čerstvé šalvěje

10 - 12 snítek čerstvého tymiánu

Čtyři stroužky česneku, oloupané a nakrájené

Dva lžičky semen fenyklu

Jeden čajová lžička z citronové kůry

Jeden čajová lžička z vloček červené papriky

Jedna polovina šálku košer soli

Dva lžičky cukru turbinado (cukr v syrovém stavu)

Vložte všechny ingredience do mísy kuchyňského robotu a pulsujte, dokud se nevytvoří pasta.

Pro kouř:

Dvě jablka - nakrájíme na polovinu

Jedna velká cibule - nakrájíme na polovinu

Tři nebo čtyři celé stroužky česneku

Čtyři snítky čerstvého rozmarýnu

Jeden šálek vašeho oblíbeného Bourbonu

Whisky dubové biskety

Recept na lahodný sendvič:

Jedna demi-bageta

Trojitý smetanový sýr Brie

Želé z feferonky

Rukola

Nakrájená uzená krůta

Preparation

Směs suchého nálevu potřete po celém krůtě – nahoře, dole a uvnitř dutiny.
Nechte krůtu odkrytou v lednici 24 hodin.

Třicet minut před uzením vyjměte krůtu z lednice a opláchněte solný roztok – dejte si s tím čas a solanku z ptáka odstraňte. Použijte studenou tekoucí vodu.

Krůtu dobře osušte a do prohlubně vložte jablka, cibuli a stroužky česneku spolu se snítkami rozmarýnu.

Bourbonem potřete celý vnější povrch krůty.

Kouř:

Udit krocana na whisky Oak Bisquettes při 220 - 225ºF po dobu 6-8 hodin.

Během celého procesu uzení potírejte bourbonem maximálně třikrát.

Hledejte vnitřní teplotu 150 - 160ºF.

Když krůta dosáhne teploty a je hotová, vyjměte ji a nechte 15 - 20 minut odpočívat na prkénku.

Vyjměte ovoce a zeleninu z dutiny.

Vyřezávejte, krájejte a užívejte si!

Sendvič:

Bagetu rozřízněte a potřete Brie na jednu stranu chleba.

Pepřové želé rozetřeme na druhou stranu chleba.

Na sýr navrstvíme plátky uzeného krůtího masa.

Položte rukolu na krůtu, zavřete sendvič a užívejte si!