Uzený Steak Medailony
Jak vyrobit uzené steakové medailony. V tomto videu Joe kouří některé uzené steakové medailony, jeden z nejjemnějších druhů masa, jaké kdy ochutnáte. Držte se až do samého konce, abyste viděli, jak se to ukáže.
Ingredients
Filet mignon
Slanina
¼ palce tlustý kousek modrého sýra
¼ palce tlustý kus hrušky
Sůl
Snížené balsamico
Whisky dubové biskety
Preparation
Vezměte si slaninu a obtočte ji kolem medailonu, ujistěte se, že se konce slaniny překrývají.
Pomocí špejle jej zapíchněte do medailonku a slaniny, aby se spojily.
Medailon na slanině z obou stran posypte košer solí. Dáme zpět do lednice na 1,5 hodiny vychladit.
Jakmile vychladnou, vložte je do udírny. Nastavte teplotu na 150ºF (65ºC), vařte 2 hodiny a uďte 1 hodinu a 40 minut.
Vytáhněte je z udírny, položte na gril a nechte grilovat 4 minuty z každé strany. Na ně položte na 2-3 minuty kousek modrého sýra a hrušky. Pokapejte svůj medailon redukovaným balsamicem a užívejte si!
Recept od: Smokin' with Joe - Video
Whisky
Dub
Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.
Shop Now