Smoked Steak Medallions

Uzený Steak Medailony



Jak vyrobit uzené steakové medailony. V tomto videu Joe kouří některé uzené steakové medailony, jeden z nejjemnějších druhů masa, jaké kdy ochutnáte. Držte se až do samého konce, abyste viděli, jak se to ukáže.

Ingredients

Filet mignon

Slanina

¼ palce tlustý kousek modrého sýra

¼ palce tlustý kus hrušky

Sůl

Snížené balsamico

Whisky dubové biskety

Preparation

Vezměte si slaninu a obtočte ji kolem medailonu, ujistěte se, že se konce slaniny překrývají.

Pomocí špejle jej zapíchněte do medailonku a slaniny, aby se spojily.

Medailon na slanině z obou stran posypte košer solí. Dáme zpět do lednice na 1,5 hodiny vychladit.

Jakmile vychladnou, vložte je do udírny. Nastavte teplotu na 150ºF (65ºC), vařte 2 hodiny a uďte 1 hodinu a 40 minut.

Vytáhněte je z udírny, položte na gril a nechte grilovat 4 minuty z každé strany. Na ně položte na 2-3 minuty kousek modrého sýra a hrušky. Pokapejte svůj medailon redukovaným balsamicem a užívejte si!

Recept od: Smokin' with Joe - Video

Whisky
Dub

Whisky Oak Biquette pro kuřáky Bradley

Speciálně vytvořeno, aby dodalo každému pokrmu výraznou chuť. Dobře se kombinuje s červeným masem, vepřovým masem, rybami (zejména lososem) a těžkou zvěřinou.

Shop Now