Smoked Texas Style BBQ Brisket Recipe

Uzený styl Texasu BBQ Brisket Recept



Vezměte si chuťové pohárky na výlet do stavu Lone Star s naším uzeným receptem BBQ v Texasu BBQ! Toto klasické jídlo je pomalu vařené k dokonalosti a naplněné kouřovou, slanou chutí, je nutností pro každého milovníka BBQ.

Ingredients

2½ Kg až 3 kg (5 lb až 6 lb) upraveného hrudníku

150 ml (⅔ šálku) sušeného třtinového cukru (před použitím vysušte v troubě)

150 ml (⅔ šálku) česnekové soli

125 ml (½ šálku) papriky

45 ml (3 lžíce) pepře

30 ml (2 polévkové lžíce) chilli prášek

15 ml (1 polévková lžíce) mletého hovězího bujonu, mletý zázvor, cibulový prášek, mletý koriandr, kajenský pepř

Preparation

Francouzská ballpark hořčice (spousta)

Hrudník udusejte spoustou hořčice.

Smíchejte všechny suché ingredience dohromady, abyste vytvořili maz.

Hrudník pokrytý hořčicí srolujte ve třeni.

Způsob kouření:

Pomocí bisket s příchutí Mesquite udite a vařte přibližně 10 hodin.

Teplota by měla být stálá na 80 °C až 90 °C (180 °F až 200 °F). Udit minimálně 4 hodiny nebo déle v závislosti na tom, jak silnou chuť kouře požadujete.

Občas zkontrolujte spodní tác, abyste se ujistili, že kapky nepřetékají. Pamatujte, že tento kus masa se nejlépe připravuje velmi pomalu a při nízkých teplotách.

Sloužit:

Maso nakrájejte na plátky a podávejte s velkými křupavými rohlíky a kvalitní BBQ omáčkou. Tip k podávání: BBQ omáčku nikdy nedávejte na maso, podávejte samostatně jako dip.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now