Smoked Hamburger Jerky Recipe

Uzený Hamburger trhaný Recept



Tajemství přípravy tohoto uzeného hamburgerového trhaného receptu leží v marinádě. Mokré marinády pro GB trhané neznamená přidat příliš mnoho tekutiny na libru GB.

Pokud používáte trhané dělo nebo klobásovou vycpávkou k vytlačení trhaného, ​​příliš mnoho tekutiny způsobí, že extruders „burp“. Výsledkem je, že proužky budou vypadat zkreslené ve tvaru, kromě toho, že budou opravdu chaoticky.

Jdu o 1/2 šálku tekutiny na libru masa. Za 5 liber masa bych řekl 2 1/2 šálků, přidal se pomalu a po 1 1/2 šálku testoval špetku. To, co mám na mysli testovanou špetkou, je sevření z kusu GB a zjistit, zda je to pevné a lepkavé. Pokud je to squishy a gooey, jako by v něm je příliš mnoho tekutiny.

Pokud jste přidali příliš mnoho tekutiny, vše se však neztratí. Stačí umístit směs GB na drátěný stojan, položte stojan na plech cookie a zakryjte horní část směsi s čistým obalem a poté vložte do lednice. Přebytečná kapalina spadne přes noc na list cookie. Při odebírání směsi ji nechte sedět v pokojové teplotě asi hodinu. To usnadní vytlačení, pokud použijete trhané dělo.

Ingredients

½ šálku teriyaki omáčky

1 PL olivového oleje (pouze pokud je vaše GB 90% nebo více chudá) Já používám 85/15 nebo si melu vlastní.

1 ČL mletého česneku (můžete použít druh zavařovací sklenice)

1 ČL soli (nejodizovaná)

1 ČL černého pepře

½ lžičky tekutého kouře (volitelné)

1 lžička kúry jen méně než

1 libra GM

Preparation

Smíchejte vše suché s tekutinou a před přidáním k mletému masu nechte 30 minut odstát. Dobře promíchejte do GM, vytlačte na stojany pokryté trhanými síty. Yard And Pool mají obrazovky.

Pokud hodláte kouřit, vynechte tekutý kouř a přidejte jen o něco méně než 1 t kúry #1.

Používejte 3-5 puků dle vlastního výběru při testování 150ºF a často rotujících stojanech. Zvyšte teplotu na 160ºF, poté na 170ºF a na 180ºF podle vašeho uvážení. Chcete, aby se trhanec ohýbal a nelámal.

Váš průduch by měl být z ½ plně otevřený a v pánvi by neměla být žádná voda.

Nyní k dehydratačnímu způsobu.

Použijte výše uvedený recept a dehydratujte při 145ºF až 155ºF, dokud nebude ohebný.