Uzený Bolognese Recept
Věděli jste, že je možné vzít pánev, kde jste si vytvořili boloňskou omáčku přímo kuřákovi? Naučte se, jak připravit uzenou boloňskou omáčku, aby sloužila s vašimi oblíbenými těstovinami. S klasickými špagety se nikdy nemůžete pokazit.
Ingredients
1 kg mletého hovězího masa
1 PL olivového oleje
½ cibule - nakrájená
3 stroužky česneku - mleté
3-4 Středně velká rajčata - nakrájená
500 ml rajčatové omáčky
2 PL papriky
1 ČL sušené bazalky
2 PL sušeného oregana
1 PL másla
Balíček vašich oblíbených těstovin
Biskety s příchutí Bradley – jablko
Preparation
Předehřejte udírnu na 200-225 °F s bisketami s příchutí jablka.
V litinovém hrnci nebo hluboké litinové pánvi rozehřejte olivový olej.
Do pánve přidejte mleté hovězí maso, česnek a cibuli.
Jakmile hovězí maso zhnědne a cibule zprůhlední, přidejte rajčata, rajčatovou omáčku, papriku, bazalku, oregano, sůl a pepř a promíchejte.
Nechte 5 minut povařit, občas promíchejte.
Sejměte litinový hrnec ze sporáku a vložte jej do předehřáté udírny.
Udit 1-1½ hodiny za občasného míchání.
Zatímco se omáčka udí, připravte si těstoviny dle vlastního výběru (podle návodu). S klasickými špagetami nikdy neuděláte chybu.
Když je omáčka douzená, sundáme ji z udírny a vmícháme máslo.
Uvařené těstoviny sceďte a podávejte s čerstvě uzenou boloňskou omáčkou.
Jablko
Dřevo
Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.
Shop Now