Smoked Bolognese Recipe

Uzený Bolognese Recept



Věděli jste, že je možné vzít pánev, kde jste si vytvořili boloňskou omáčku přímo kuřákovi? Naučte se, jak připravit uzenou boloňskou omáčku, aby sloužila s vašimi oblíbenými těstovinami. S klasickými špagety se nikdy nemůžete pokazit.

Ingredients

1 kg mletého hovězího masa

1 PL olivového oleje

½ cibule - nakrájená

3 stroužky česneku - mleté

3-4 Středně velká rajčata - nakrájená

500 ml rajčatové omáčky

2 PL papriky

1 ČL sušené bazalky

2 PL sušeného oregana

1 PL másla

Balíček vašich oblíbených těstovin

Biskety s příchutí Bradley – jablko

Preparation

Předehřejte udírnu na 200-225 °F s bisketami s příchutí jablka.

V litinovém hrnci nebo hluboké litinové pánvi rozehřejte olivový olej.

Do pánve přidejte mleté hovězí maso, česnek a cibuli.

Jakmile hovězí maso zhnědne a cibule zprůhlední, přidejte rajčata, rajčatovou omáčku, papriku, bazalku, oregano, sůl a pepř a promíchejte.

Nechte 5 minut povařit, občas promíchejte.

Sejměte litinový hrnec ze sporáku a vložte jej do předehřáté udírny.

Udit 1-1½ hodiny za občasného míchání.

Zatímco se omáčka udí, připravte si těstoviny dle vlastního výběru (podle návodu). S klasickými špagetami nikdy neuděláte chybu.

Když je omáčka douzená, sundáme ji z udírny a vmícháme máslo.

Uvařené těstoviny sceďte a podávejte s čerstvě uzenou boloňskou omáčkou.

Jablko
 Dřevo

Jablečné biskety pro kuřáky Bradley

Lehké, ovocné a lehce nasládlé kouřové aroma, které se snoubí s drůbežím, hovězím, vepřovým, jehněčím a sýrem.

Shop Now