Smoked T-Bone Steaks with Goat Cheese Butter

Uzený T-Bone Steaks s kozím sýrovým máslem



Tento krásný steak T-Bone je super něžný a po dokončení tohoto receptu tam budete moci vidět šťastvu.

Ingredients

2 T-bone steaky (každý 1,8 lb) o tloušťce 9,5 palce

Kávový třen ze soli a pepře (ve videu byl použit pásovec z hovězího masa)

4 oz máslo z kozího sýra

Rubová směs:

1 lžička vloček červené papriky

1 ČL mletého česneku

1 ČL nakrájené z vrchní zelené cibule

Preparation

Vezměte obě své 1,8 lb t-bones a použijte trochu kachního tuku jako pojivo nebo použijte olivový olej, pokud nemáte kachní tuk.

Maso potřeme směsí a okořeníme hovězím masem z pásovce.

Vložte je do profesionální udírny Bradley P10 na 59 minut při teplotě 225 °F (107,2 °C) a přiveďte ji na 100 (37,8 °C)-110 °F (43,3 °C) stupňů

Poté opečte na litinové pánvi s máslem z kozího sýra.

Necháme asi 10 minut odpočinout.

Nakrájejte na jednu, a pokud jste ji dostatečně orestovali, máslo se začne rozpouštět a prořízne se přímo přes tuto T-bone, aby bylo dostatečně jemné a šťavnaté na medium-rare.

Recept od: Armadillo Pepper BBQ