Smoked Spicy Beef Sticks

Uzená kořeněná Hovězí hovězí maso



Tento uzený recept na pikantní hovězí hovězí maso je velmi flexibilní. Hovězí maso můžete nahradit zvěřinou, ale věnujte tomu pozornost. Pokud používáte zvěřinu, přidejte 10-15% hovězí nebo vepřového tuku. Pokud jde o pouzdra, je možné použít případy ovcí nebo kolagenu, 17-19 mm. Kouřte je po dobu 1 1/2-2 hodiny při teplotě skříně 150 ° F-160 ° F. Poté naráží mírnou skříňku do 175 ° F, dokud vnitřní teplota neměří 152 ° F. Při této teplotě budete mít čerstvý styl snackové hůlky. Nebo můžete pokračovat, dokud nedosáhnete požadované suchosti nebo dále dehydratujete pro Slim Jim jako suchost.

Ingredients

Pro recept za 5 liber:

5 liber libového burgeru (85/15) nebo zvěřiny. Pokud používáte zvěřinu, přidejte 10-15% hovězího nebo vepřového tuku.

1 lžička Instacure #1 (aka růžová sůl; Prague Powder #1; Modern Cure #1; TCM)

1-1/2 lžičky černého pepře

1-1/2 lžičky červené chilli papričky (použila jsem chipotle)

1-1/2 lžičky česnekové soli

2 lžičky Akcent (volitelné)

1 lžička kajenského pepře (přidejte více pro další ohřev)

1/2 lžičky papriky

2 lžičky mleté červené papriky (trochu jsem prošel mlýnkem na koření, abych rozbil semínka)

1/2 šálku studené vody

3 PL Sůl

2 lžičky cukru

2 lžičky pálivé omáčky (použil jsem Franks Extra Hot)

1 polévková lžíce zapouzdřené kyseliny citronové (volitelně)

Ovčí nebo kolagenová střívka 17 – 19mm

Preparation

V malé misce smíchejte horkou omáčku, cukr, vodu a sůl. Míchejte, dokud se cukr a voda úplně nerozpustí.

V samostatné misce smíchejte zbytek suchých ingrediencí kromě zapouzdřené kyseliny citrónové. Míchejte, dokud se dobře nesmíchá.

Smíchejte mokré a suché ingredience s masem a dobře promíchejte.

Těsně před plněním vmícháme zapouzdřenou kyselinu citronovou a směs naplníme do připravených střívek. Umístěte klobásu na stojany a vložte do Bradley Smoker.

Aplikujte kouř na 1 1/2 – 2 hodiny při teplotě skříně 150°F-160°F. Pak narazí na skříň teplota až 175 °F, dokud vnitřní teplota nezměří 152 °F. Při této teplotě budete mít svěží styl hadí tyčinky. Nebo můžete pokračovat, dokud nedosáhnete požadovaného sucha, nebo se dále dehydratovat pro Slim Jim jako sucho.