Uzený Pastrami
Toto je fantastický recept na krok za krokem, jak vyrobit pastrami! Neuvěřitelná chuť a ideální pro sendviče, zřídka existují nějaké zbytky. Tato neuvěřitelná uzená pastrami může být pohlcena ve zlomek doby, kdy k léčbě a kouření hovězího hrudníku, ale po jednom kousnutí této domácí pastrami se souhlasíte s tím, že čekání stálo za to.
Ingredients
Moření solanky:
1 plochý hrudník (pastrami)
1 tyčinka skořice
2 polévkové lžíce semínek koriandru
1/2 polévkové lžíce semen kopru
1 polévková lžíce hřebíčku
1 polévková lžíce drceného červeného pepře
1 polévková lžíce nového koření
2 čajové lžičky mletého černého pepře
1 polévková lžíce růžové konzervační soli
2 polévkové lžíce česnekového prášku
2 polévkové lžíce mletého zázvoru
2 polévkové lžíce cibulového prášku
1 šálek krystalového cukru
1 šálek košer soli
1 galon vody
1 galon ledu
Třít:
Žlutá hořčice jako pojivo
2 polévkové lžíce drcených semínek koriandru
2 polévkové lžíce drceného mletého černého pepře
Preparation
Do galonu vroucí vody přidejte všechno nakládací koření, dobře promíchejte a vařte po dobu 5 minut.
Do dostatečně velké vany nalijte nakládací solný roztok na led, dokud nevychladne, přidejte pastrami plochý kryt a dejte na 5 dní do lednice.
Po skončení období moření vyjměte těstoviny ze slaného nálevu, opravdu dobře opláchněte, osušte a potřete dostatečným množstvím žluté hořčice.
Plochu dostatečně rozetřete drcenými koriandrovými semínky a černým pepřem.
Přiveďte udírnu na 250 F (121,1 C) a vložte pastrami na 4 hodiny do středního stojanu pomocí bílých sušenek.
Po 4 hodinách pastrami dvakrát zabalte do hliníkové fólie a vraťte do udírny při 280 F (137,8 C) na 4 hodiny (v tuto chvíli není potřeba další kouř), dokud vnitřní teplota nedosáhne přibližně 205 F (96,1 C). Je dosaženo 210 F (98,9 °C).
Přineste ji dovnitř, zakryjte asi hodinu před podáváním a užívejte si.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now