Smoked Mini Meatloaves

Uzený Mini Meatloaves



Zvládne toto klasické komfortní jídlo. Místo velkého sekana připravte 3 nebo 4 mini meatloaves a vložte je do svého kuřáka Bradley. Použijte Hickory biskuttety pro lepší kouřovou chuť

Ingredients

2 libry čerstvého libového mletého hovězího masa

½ šálku pečené červené papriky, mleté

1 vejce, mírně rozšlehané

½ šálku strouhanky

¼ šálku 10% smetany

1½ lžičky soli

1 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 ČL mletého černého pepře

1 ČL sušeného oregana

½ lžičky kajenského pepře

¾ šálku BBQ omáčky

Biskety s příchutí Bradley – Hickory

Preparation

Ve velké míse smíchejte všechny ingredience kromě BBQ omáčky.

Rukama hnětete směs, dokud se vše zcela nespojí a důkladně promíchá.

Z masové směsi vytvarujte 3 nebo 4 mini bochníčky.

Umístěte mini sekané na udírny a potřete je trochou BBQ omáčky.

Zapněte udírnu pomocí dřevěných bisket dle výběru (hickory funguje velmi dobře).

Přiveďte udírnu na teplotu 250 °F.

Vložte sekané do udírny a vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F.

Po prvních 2 hodinách uzení potřete zbývající BBQ omáčkou.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now