Uzený Hovězí pečeně
Armadillo Pepper vám ukáže, jak vyrobit uzené pečené hovězí maso. Vytváření tohoto domácího hovězího masa v profesionálním kuřáku Bradley P10 je mnohem ekonomičtější než nákup v obchodě s potravinami.
Budeme se dívat na kulaté pečeně, což je perfektní pro to, aby se toto domácí pečené hovězí maso, ochutilo, naneste nějaký kouř a pak pro tento pěkný char zvenčí vylomíme grilovací zbraň!
Dnes dělám 250 ° F (nebo 121,1 ° C) a zasáhnu ho tímto mesquite dřevěným kouřem asi jednu hodinu, zatímco toto pečené hovězí maso.
Ingredients
4 libry oko kulatého rostbífu
Armadillo pepř hovězí rub
Preparation
Získejte 4 kilové oko kulatého hovězího masa a na maso naneste trochu olivového oleje, který použijete jako pojivo na koření.
Okořeníme hovězím masem z pásovce. Choďte na koření, protože je to silný kus hovězího masa.
Umístěte kus masa do Bradley Smoker P10 a přilepte jej sondou na maso.
Nastavte na 250 stupňů (121,1 Celsia) s mesquite bisketami po dobu 1 hodiny.
Potom vyndejte výřez masa ven z udírny a buď můžete použít litinový hrnec, pokud jste chtěli, ale na videu používám grilovací pistoli na ztmavení masa.
Otočte a ogrilujte z druhé strany pistolí. Necháme vychladnout a dáme na 45-55 minut do lednice.
Je čas to rozkrájet a užít si to.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now