Beef Bites

Uzený teriyaki Hovězí kousnutí s receptem Wasabi Mayo



Tyto uzené kousnutí hovězího masa se dobře shodují s chutným Wasabi Mayem.

Ingredients

3 libry hovězí pečeně (svíčková, sklíčidlo atd.)

3 PL oleje

1 šálek teriyaki marinády

3 PL sójové omáčky

1 ČL sušených chilli vloček

⅓ šálek medu

1 ČL wasabi prášku

2 PL citronové šťávy

⅓ šálek majonézy

Preparation

Hovězí pečínku ořízněte od většiny tuku a jakékoli blány. Nakrájejte na ½ – 1 palcové kostky

Ve velké míse prošlehejte olej, teriyaki marinádu, sójovou omáčku, chilli vločky a med. Hovězí maso nakrájené na kostky vhoďte do mísy a prohoďte tak, aby bylo hovězí maso celé potažené marinádou. Mísu zakryjte plastovou fólií a dejte na 8 hodin do lednice. Pokud je to možné, během procesu marinování hovězí maso několikrát promíchejte.

Umístěte hovězí maso na udírny. Pokud hovězí maso propadá, použijte trhané stojany nebo kouzelné podložky.

Nastavte udírnu na 225ºF pomocí dřevěných bisket dle výběru (skvěle fungují mesquite, dub, bílý ořech a pekanové ořechy).

Hovězí maso uďte 2–3 hodiny. Vnější strana hovězího masa by měla vyvinout glazuru, protože marináda začne karamelizovat.

Připravte wasabi mayo smícháním wasabi prášku a citronové šťávy. Šlehejte do majonézy, dokud se nespojí a nebude hladká.

Hovězí maso podáváme s wasabi majonézou.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now