Uzený Meatloaf zabalený do slaniny Recept
Tento úžasně něžný n 'šťavnatá sekana je zabalena do slaniny, zatímco je kouřena s aroma hickory dřeva. Jeden kousek této mimořádné slaniny zabalené uzené sekané maso s aroma kouře Hickory vám ponechá touhu po více. Nezapomeňte na delikátní bochník vytékající sýr po celém talíři, zatímco se natočíte na tuto pochoutku!
Ingredients
2 libry čerstvého libového mletého hovězího masa
1 vejce - mírně rozšlehané
½ šálku strouhanky
1½ lžičky soli
1 PL česnekového prášku
1 PL cibulového prášku
1 PL mletého černého pepře
1 ČL sušeného oregana
½ lžičky kajenského pepře
1 šálek strouhaného sýra
6 až 8 tenkých proužků slaniny
Bradley Flavour Bisquettes - bílý ořech
Preparation
Ve velké míse smíchejte všechny ingredience kromě sýra a slaniny. Rukama hnětete směs, dokud se vše zcela nespojí a důkladně promíchá.
Masovou směs vytvarujte do čtvercového plochého tvaru, do prostřední části položte sýr a převalte přes něj maso tak, aby byl sýr zcela zakrytý. Bochník obalte slaninou (můžete použít párátka, abyste ho udrželi na místě).
Spusťte udírnu pomocí bisket z bílého ořechu a teploty trouby 250 °F (121,1°C). Vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F (71,1°C).
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now