Smoked Meatloaf Wrapped in Bacon Recipe

Uzený Meatloaf zabalený do slaniny Recept



Tento úžasně něžný n 'šťavnatá sekana je zabalena do slaniny, zatímco je kouřena s aroma hickory dřeva. Jeden kousek této mimořádné slaniny zabalené uzené sekané maso s aroma kouře Hickory vám ponechá touhu po více. Nezapomeňte na delikátní bochník vytékající sýr po celém talíři, zatímco se natočíte na tuto pochoutku!

Ingredients

2 libry čerstvého libového mletého hovězího masa

1 vejce - mírně rozšlehané

½ šálku strouhanky

1½ lžičky soli

1 PL česnekového prášku

1 PL cibulového prášku

1 PL mletého černého pepře

1 ČL sušeného oregana

½ lžičky kajenského pepře

1 šálek strouhaného sýra

6 až 8 tenkých proužků slaniny

Bradley Flavour Bisquettes - bílý ořech

Preparation

Ve velké míse smíchejte všechny ingredience kromě sýra a slaniny. Rukama hnětete směs, dokud se vše zcela nespojí a důkladně promíchá.

Masovou směs vytvarujte do čtvercového plochého tvaru, do prostřední části položte sýr a převalte přes něj maso tak, aby byl sýr zcela zakrytý. Bochník obalte slaninou (můžete použít párátka, abyste ho udrželi na místě).

Spusťte udírnu pomocí bisket z bílého ořechu a teploty trouby 250 °F (121,1°C). Vařte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 160 °F (71,1°C).

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now