Smoked Beef Ribs

Uzený Hovězí Žebra



Uzená horká a rychlá hovězí žebra v Bradley. Kouřili je na 300 stupňů F (148,9 ° C) celkem 1:30 hodin. Pak jsem je zabalil do fólie a položil je zpět na gril na dalších 30 minut. Pak jsem je usadil a umístil je zpět na kuřáka po dobu 10 minut, abych pomohl této omáčce být pěkně a lepkavý. Jediné, co bych udělal jinak, je odstranění membrány. Buď pak, že byli kouřová a skutečná něžná.

Ingredients

1 šálek cukru turbinado

1 lžička uzené papriky

2 lžíce hrubé soli

1 lžíce černého pepře

1 lžička mleté kurkumy

2 plátky hovězích žeber

Hickory biskety

Preparation

Získejte dvě pláty hovězích žeber a nastavte Bradley na 300 F (148,9 C) stupňů

Udit s 5 bílými sušenkami po dobu dvou hodin

Po 1 a 1/2 hodině jsem je zabalil do fólie a potřel BBQ omáčkou a zamlžil vodou

Vložte je zpět na dalších 30 minut a zkontrolujte úroveň citlivosti

Vložte jej zpět do Bradley na dalších 10 minut, aby se žebra znovu zahřála

Recept od: Miguel vaří s ohněm

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now