Uzený Hovězí tváře Na receptu na briošku
Pokud se vám líbí bohatá hovězí chuť, která přichází s grilovacím hrudníkem, pak jste na léčbu uzeným hovězím tváří - všechny kouřové a šťavnaté chuti s pouze třetinou doby vaření!
Ingredients
Hovězí líčka
Sůl
Černý pepř
Brioche Bun
Grilovací omáčka
Volitelný:
Bikety z Hickory Wood
Preparation
Hovězí líčka ochutíme vydatným množstvím soli a černého pepře.
Vložte hovězí líčka do udírny a uďte je při 250 °F nebo 120 °C po dobu 2 hodin. Volitelný: použijte bílé biskety pro další kouřovou chuť.
Po 2 hodinách vložte hovězí líčka do alobalové pánve a přikryjte ji vrstvou alobalu.
Umístěte fóliovou pánev zpět do udírny na další 2 hodiny při teplotě 250 °F nebo 120 °C.
Hovězí líčka nechte 30 minut odpočinout, než je nastrouháte.
Podáváme s opečenou houskou s brioškou a navrch maso přelijeme barbecue omáčkou.
Recept od: Miguel vaří s ohněm
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now