Smoked Beef Cheeks on a Brioche Bun Recipe

Uzený Hovězí tváře Na receptu na briošku



Pokud se vám líbí bohatá hovězí chuť, která přichází s grilovacím hrudníkem, pak jste na léčbu uzeným hovězím tváří - všechny kouřové a šťavnaté chuti s pouze třetinou doby vaření!

Ingredients

Hovězí líčka

Sůl

Černý pepř

Brioche Bun

Grilovací omáčka

Volitelný:

Bikety z Hickory Wood

Preparation

Hovězí líčka ochutíme vydatným množstvím soli a černého pepře.

Vložte hovězí líčka do udírny a uďte je při 250 °F nebo 120 °C po dobu 2 hodin. Volitelný: použijte bílé biskety pro další kouřovou chuť.

Po 2 hodinách vložte hovězí líčka do alobalové pánve a přikryjte ji vrstvou alobalu.

Umístěte fóliovou pánev zpět do udírny na další 2 hodiny při teplotě 250 °F nebo 120 °C.

Hovězí líčka nechte 30 minut odpočinout, než je nastrouháte.

Podáváme s opečenou houskou s brioškou a navrch maso přelijeme barbecue omáčkou.

Recept od: Miguel vaří s ohněm

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now