Uzený Hovězí tvář Tacos
Uzené hovězí lícní tacos jsou konečnou fúzí chuti a něhy. Tyto sukulentní sousto, které jsou pomalu ukryté k dokonalosti, jsou měnič her ve světě Tacos. Kouřová, roztavená dobrota v ústech kombinovaná s vašimi oblíbenými zálivkami vytváří taco zážitek jako žádný jiný. Připravte se na ohrožení každého slaného kousnutí.
Ingredients
4 hovězí líčka
Oblíbený hovězí rub – vyrobili jsme si vlastní jednoduchý smícháním po 1 lžičce soli, pepře, česnekového prášku, cibulového prášku a sladké papriky.
1 láhev zázvorového piva
2 lžíce hnědého cukru
1 lžička hořčice nebo pálivé omáčky
1 balení tortilly
Salsa:
Svazek koriandru Sladká rajčata 1 stroužek česneku 1 červená cibule ½ lžičky semínek kmínu ½ lžičky soli ½ lžičky černého pepře Šťáva z ½ limetky Špetka bílého cukruPreparation
Z hovězích líček ořízněte veškerý povrchový tuk a stříbrnou kůži.
Hovězí líčka okořeníme oblíbeným třením.
Aby tření lépe přilnulo, potřete vnější stranu masa trochou hořčice nebo horké omáčky.
Metoda kouření
Nastavte Smoker na 110-125C a zapněte funkci kouření. Používáme biskety s příchutí třešně, které milujeme s hovězími líčky, ale můžete použít libovolnou příchuť.
Po dosažení teploty vložte líčka do udírny. Kouřte, dokud nebudete mít pěknou barvu a vnitřní teplota bude přibližně 75-80C. Bude to trvat přibližně 3–4 hodiny.
Položte líčka na tác se zázvorovým pivem. Snažíte se pokrýt přibližně 1 cm tváří s vršky stále mimo tekutinu.
Nasypte cukr na horní stranu tváří a do zázvorového piva. Plech zabalte do vrstvy alobalu a vložte zpět do pečení, dokud hovězí líčka nedosáhnou 95 °C nebo jsou velmi jemné na dotek, to bude přibližně 1,5–2 hodiny.
Před podáváním nechte tváře přibližně 30 minut odpočívat. Na salsu nakrájejte nadrobno rajče, červenou cibuli a česnek. Koriandr nasekejte nahrubo. Vše spojte dohromady.
Olše
dřevo
Olše se běžně používá pro uzený losos kvůli své jemnější chuti. Díky své lehké, sladké a pižmové chuti se však jedná o jemnou kouřovou příchuť, která se hodí téměř ke každému pokrmu.
Shop Now